Merhabalar,
Arkadaşlar hayatının son 5 yılının her gününün belki de daha fazla süre internette geçirmiş bir arkadaşınızım.
Popüler internet sitelerinden hiç popüler olamayan sitelere editörlük ve moderatörlüklere kadar her görevde yer aldım özellike kar amacı gütmeyen işleri çok sevdiğim için bu tür projelerde daha çok yer aldım. Bugün kendi kendime şöyle bir durdum düşündüm internet projelerime sunucu vs. masraflarına yazılımcılara verdiğim ücretlere vs. ne kadar para harcamışımdır dedim kendi kendime rakam çok yüksek çıktı hele kazandığımla ölçtüğüm zaman 100'de 10'u bile olmadığını gördüm bunları yaparken amacım para değildi tecrübeydi ve tecrübemi de kazandım en değerlisinin tecrübe olduğunun farkındayım ama şimdi biraz para kazanacak işler yapmak istiyorum mesela nkfu.com'u beğeniyorum güzel bir bilgi portalı hem kaliteli işler yapıyorlar hemde eminim sahipleri para kazanıyorlar bende böyle bir bilgi portalı kursam ne dersiniz para kazanılacak bir iş mi veya nasıl bir site portal veya proje kurmalıyım bir öneriniz var mı acaba?
Teşekkürler...