-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam Ve Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Merhaba arkadaşlar, Site hitim ortalama 2-2,5 k arası değişiyor. Bir anahtar kelimem var 5. sıradayken de hitim aynıydı şimdi 8-9 sıralara düştü yine aynı. Bu anahtar kelimenin aylık araması 110 k. Günlük kazancımda atıyorum 5 tl. Şimdi ben bu kelimede seo yaptırıp ilk sıraya getirirsem mantıken buna bağlı hit ve kazançta yükselmesi lazım. Seo teklifi olarak 650-1500 arası teklif verenler var. Sizce ne yapmalıyım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Seo
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bence böyle devam et, e yurtlar mı siten, eğer oysa gayet başarılı bence ,
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Seo tek türlü değildir. O 650-1000 tl arası fiyat biçen muhteremler dış seo yapmaktadırlar. Eğer siteniz iç seo düzenine sahip değilse ve direkt olarak dış seo yaptırırsanız da pek verim alamazsınız. Önce iç seoyu araştırıp sitenizde uygulamanız. Ardından bir anda o kadar aşırı backlink paketlerine gerek yok google adwords ile başlayın hem organik hit ve anahtar kelimenizden tıklamalar alacağınız için de google sizi o kelimede yükseltmeye başlayacaktır.
Kaliteli sitelerden az ama düzenli tanıtım yazıları alarak devam etmenizi öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Sıralamada üstündeki sitelerin backlink kaynaklarını incele. Eğer ücretsiz sitelerse sen de aynı sitelerden link al. Değillerse birkaç otoriter siteden tanıtım yazısı al. Sıralaman 1 hafta boyunca aynı yerde kalırsa bahsettiğin seo çalışmalarından birini yaptırabilirsin.
GTMetrix ve W3C sitelerinden de bir kontrol yap. Kendin düzenleyebiliyorsan eksiklerini gider.