lostyazilim
tr.link

Bir planım var ve destek lazım

3 Mesajlar 788 Okunma
acebozum
tr.link

EmreGuven EmreGuven emree.net Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)
Bugüne kadar kimseden bişe istemedim ihtiyacım olanı hep çalışıp çabalayım aldım. Ama şuan durumum yok. Durumum yok derken fakir falan değilim acındırmak gibi olmasın :) sadece alacak konumda değilim.

Konuya gelirsek, rap dinleyen birisiyim ve sanırsam rap'e fazla değer veriyorum ve ülkemizdeki rap kitlesi şuan pek iyi değil. Rap sitesi kurmayı düşünüyorum. Siteyi kısaca anlatim. Sitede ücretsiz albümler olacak dinleyiciler hızlı ulaşabilsin diye(İnternette yayınlanan albümler), Amatör rapçiler kategorisi olacak, amatör rapçilere değer verilecek geleceği varsa sitede yer bulacak. Konser takvimleri haberleri vs olacak. Sitede forum ve Sözlük olacak. Ve bir sürü daha planım var.. Uzun zamandır hayalini kuruyorum az da olsa rapi yükseltmek istiyorum, umudum var..

Sunucularından host ve domain sağlıyabilecek abilerim veya kardeşlerim varsa gerçekten çok sevinirim.. Şimdiden hepinize teşekkürler..

elektronikssl
webimgo

sahin50 sahin50 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 0 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Kardeşim bende boyle bir proje düşünmüştüm fakat uygulayamadım.Sana bir fikir daha vereyim rap radyosuda kur ve Djlerle falan yayın yaptır rapçileri konuk olarak alabilirsin.Ama rap sayfalarınıda destek olarak alman lazıım

EmreGuven EmreGuven emree.net Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)

sahin50 adlı üyeden alıntı

Kardeşim bende boyle bir proje düşünmüştüm fakat uygulayamadım.Sana bir fikir daha vereyim rap radyosuda kur ve Djlerle falan yayın yaptır rapçileri konuk olarak alabilirsin.Ama rap sayfalarınıda destek olarak alman lazıım

Hocam düşündüm onu radyoda kurucam zaten, az da tutarsa site rapçileri davet edebilirim. Rap sayfam falanda var zaten facebookta belki etkisi olur.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al