Agora
Engin denizler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Merhabalar, bir siteye has haber sitesi kurma adına neler yapmam gerekir, masrafım ne boyutlarda olur, getirisi tatmin edici olur mu? Sorularıma cevap verecek arkadaş var ise, detaylı bir kaç sorum daha mevcut. Şimdiden teşekkürler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
haber temalarını araştırırken bu konuları göreceği için yazma gereği duymadım ellerine sağlık :)
SoloTurk1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam bizimde kendi yaşadığım şehir için haber sitemiz var kısa sürede oldukça fazla yol katettik.
Ben kendi masraflarımızdan yola çıkarak size bir fiyat söyleyeyim
Hosting 100 TL
Alan adı 20 TL
Tema 1200 TL
AA ve İHA aboneliği fiyat oldukça fazla ancak bu ajanslarla pazarlık yapabiliyorsun özelliklede tanıdıkların ;) varsa oldukça fiyat düşüyor.
Haber sıkıntısı çekmezsin yerel gazeteleri takip et.
Belediye ayrıca sana şehirde olan belediye ile ilgili haberleri gönderecektir. Tabii ki bulunduğun şehirde böyle bir uygulama varsa kafandaki her türlü soruyu sor yanıtlarım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Domain kısa olmalı. Haber teması da oldukça görsel olmalı. Site çok tanınması için domainin çok büyük önemi var. Bizim de bir haber sitemiz var Sivas a yönelik yayın yapan. Olukça da eski. Yardımcı olabileceğim bişey olursa sorabilirsin ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
Agora
Engin denizler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Hepinize çok çok teşekkürler, detaylıca harika cevaplar vermişsiniz. Ben biraz daha kafamda tartayım en iyisi :)
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Adsense den kazanmak ya da cok kısa süre de kazanmak istersen haber sitesi açma derim. Bu iş biraz uzun soluklu. Bölgesel düşünürsen başarı sansın fazla. Ama ulusal düşünürsen boğulursun derim.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
hocam bn de atılmak ıstıyorum bu sektore fakat stargazete.com sıtene ekle butonu vr yanı burdan sıteye haber ekleyebılıyoruz fakat bn ole deyılde
ozel bır bot yazdırıp sıteye otomatık duşmesını ıstıyorum bunu yapabılecek bır bot yazabılen programcı vrsa pm atsın 50 tl bot+50 tl tema yaptıracam
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
iyice düşün karar ver daha yenisin yolun başındasın haber sitesi için hosting sunucu alacan bir ton masrafın ilk başta ölme şeyim ölme, sabrın yoksa hiç girme bu işe kısa ve öz.Yok ben her şeyin üstesinden gelirim diyorsan özel tema ya da büyük firmalardan sağlam bir tema alacan.Tarafsız olacan hiç bir zaman taraflı haber yayınlamayacan mesale ben şahsen taraflı bir haber sitesi gördüm mü direk o siteyi bilgisarımda yasaklı sitelere ekliyorum ben ve benim gibiler öyle yapıyor.Düşün sonra gel wmaraci.com ailesi sana yardımcı olur.