KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Arkadaşlar s,a;
bir domainimin düşmüş oldugunu farkettim yedegı alıp yenı aldıgım domaıne ıcerıklerı gırmek ıstıyorum şimdi ama yedegı yenı domaıne yukleyınce eskı sıteye yonlenıyor bunun ayarını nereden yapıyoruz acaba ? wp admin acılmıyor. phpmy admınde yenı sıte ısmını gırdım ancak hala aynı
Ek Olarak: pardon arkadaşlar, sql da adreslerı degısmemısım. hallettım tesekkurler
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
.htacces dosyasında eski domaine ait yönlendirme kodları kalmış olabilir. .htaccess dosyasının ismini ftp den değiştirip tekrar deneyin.
BCanKARA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu sorunu yaşayan başka kişiler için kısa bir açıklama yapalım. Konu boşa gitmesin. O kadar index aldı :)
1- SQL ve Anadizin klasörünüzün yedeğini aldınız.
2- SQL veri tabanını not defteri yardımıyla açtınız ve içerisinde eskidomain.com olan tüm her şeyi bul değiştir diyerek yenidomain.com yaptınız.
3- Anadizin klasörünüzün içinde bulunan wp-config.php ve htaccess php içerisindeki tüm eskidomain.com olan kısımları yenidomain.com olarak değiştirdiniz.
4- Yeni domaininiz için açtığınız veritabanı ismi, kullanıcı adı ve şifresini değiştirdiyseniz wp_config.php'den gerekli ayarlamaları yaptınız.
5- PhpMy Admin'den yeni veritabanına içer aktar diyerek bu sql dosyanızı aktardınız.
6- Anaklasörünüzü ftp'nize yüklediniz.
7- Kolay gelsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Not Defteri açılınca donuyorsa Notepad++ ile değiştiriniz.