-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar ve ustalar
Sormak istediğim bir şey var. Belki sizin için çok basit bilinen bir şey ama ben bilmiyorum cevabını.
Başlık biraz tuhaf biliyorum ama sorum şöyle.
Wordpres te yeni bir site açmak istiyorum. Ve kafamda planladığım şekilde en az 100 konu girene kadar google görmesin siteyi indexlemesin istiyorum.
Konular yayında olacak Ben 100 konu girip hazır olana kadar google siteyi indexlemesin. Ben indexe al dediğimde siteyi birden komple görsün. Maksadım bu aşamada temanın kullanımını tam öğrenmek sitede modifikasyonlar yaparken konuları düzenlerken indexe girmemek.
Hani siteyi google arama motorune kaydediyoruz ya. Biz kaydetmesekte google kendisi gelip indexler mi ?
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Siz web sitesini Google Webmasters üzerinden göndermeseni bile Google Crawler botları web sitenizi indexleyecektir.Siz 100 adet konu girene kadar web sitenizin ana dizininde bulunan robots.txt dosyanıza no index parametresi eklemeniz yeterlidir.
Detaylı bilgi için
bu adresi takip edebilirsiniz.
Fizello - Inspired by Colors
think, move, design.
IG: furkanekmen
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
bilalguler5 Rica ederim iyi çalışmalar :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
WP Maintenance Mode eklentisini kurun. Bakım modunu etkinleştirdiğiniz taktirde botlar sitenize gelse dahi bakım modu sayfasını görecektir.
Ek olarakda Ayarlar > Okuma kısmında en altta bulunan "Arama motorlarının bu siteyi indekslemelerine engel olmaya çalış" butonuna tıklarsanız hiç bir şekilde index yemezsiniz.