fenered
Fikirlere Kurşun İşlemez
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Piyasada bir sürü sosyal ağ var ama bir çoğuda kullanılıyor. Önemli olan burada farklılık ve ilginçlik.
Facebookun inanılmaz bir kitlesi var ama bence facebook o kadar da iyi bir site değil şu an en yukarıda olmasının sebebi mesajlaşma. Ben sadece arkadaşlarıma ulaşmak ve sayfalarımı yönetmek için kullanıyorum. Facebook kapansa hiçbir sıkıntım olmaz.
Örnek vermek gerekirde twitter ve google + çok iyi 2 örnek
Twitter bence çok özgün bir proje bu yüzden tercih ediliyor. Saçma sapan reklamlar yada spam mesajlar yok. Bu yüzden gittkçe daha da çok kullanılıyor.
Google plus ise facebook un çakma versiyonu olduğu için sadece webmasterların içeriklerini paylaştığı bir forum gibi duruyor.
Özgün bir proje olmasa bile facebook yada diğer sosyal ağlarda eksik ne varsa onları bulmaya çalış. Aynı şekilde en iyi taraflarını da bul. Bunları tek bir sitede topla.
bulutweb
Web & Grafik Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web & Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İmkansız değil ama gerçekten çok zor.
Kesinlikle karamsar değilim yanlış anlaşılmasın, ama biraz gerçekçi olmak lazım.
Sosyal ağ projenizle dünyaya açılmayı bir kenara bırakın, ülkemizde bile kullanılsa bir başarıdır.
Fakat facebook, twitter kalitesinde, + özgün fikirler eklenmiş bir proje geliştirebileceğinizi sanmıyorum.
Bu sebepten yeterli desteği alabilmeniz pek mümkün görünmüyor.
Destek alsanız bile sizin bir sosyal ağ projesini tam anlamıyla hayata geçirip bunu dünyaya kabul ettirmeniz,
Türkiye'nin %100 yerli bir otomobil imal edip, dünya da en çok satanlar arasına sokmasından daha zor.
Sizin olayınız toplama bir scriptle arama motoru yapıp, Google ile rekabet etmeye benziyor.
Yani destek alamamanız çok normal, buna şaşırmayın.
Madem internet sizin tutkunuz ve bu kadar azimlisiniz (ben öyle olduğunuzu düşünüyorum) size önerim;
Başlangıç olarak kendinize daha gerçekçi hedefler koymanızdır.
Başarılı olacağınızdan şüphem yok, ama bu proje de değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
eskiden butcesiz yapardın ama şu an bu projeyi tanıtmak dünyaya duyurmak için en az 250.000 USD butceyle hazırlanmalısın kiiiiiiiiiiii butcesiz sosyal ag artık bir ruya görmekten öte birşey degil ne kadar saglam olursa olsun..
tv reklamları medya internet aracılıgı ile saglam tanıdıgım firmam var tanıtmak istersen görüştürebilirim yanlız bütcenizle alakalı diye düşünüyorum