Ghonzoos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar...
Yakın zamanda Web Tasarım,Programlama ve Grafik Animasyon üzerine bir site açacağım.
Sizce blogmu kurmalıyım yoksa forum sitesimi?
Blog açarsam: Wordpress
Forum açarsam: Mybb veya Phpbb
Bundan önce tam 3 kez forum sitesi açtım fakat hiçbiri tutmadı :D ama üçüde oyun sektörü üzerineydi :)
Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar sizce bu alanda hangisi daha mantıklı olur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
forum için ekip şart hocam en iyisi blog la devam et :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ne olursa olsun forum işi ekip isteyen bir iş. Ayrıca forumların o eski rağbeti görmediği gerçeği de var. Blog olarak başlayıp, proje başarılı olduktan sonra bir forum ile desteklenebilir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
fmoyuncusu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
2 Sene önce açtığım bir forum sitesi vardı sonra bloglara yöneldim ama forum sitesinden kazandığım paranın 3/1 ini kazanamadım bloglarda bunu belirtmek isterim tabi bu benlede alakalı olabilir ama şunu söylim ekibim yoktu sadece kalıcı 1-2 üye ile gerçekten iyi hit yakalamıştı site günlük 3-4 k giriyordu siteye siz düşünün :) Açtıgım bloglara çok emek verdim ama başarılı olmadı tutmadı sattım yani size tavsiyem forumdan gözünüz korkmasın emin olun biraz reklam ile kalıcı 2-3 üye bulunduktan sonra alır yürür ve gider ...
tedem
npm run dev
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Sizin yerinizde olsaydım forum açardım. Bahsi geçen konu için en uygununun forum olduğunu düşünüyorum. Ayrıca sistem olarak MyBB kullanırdım, çünkü ileride en iyi forum yazılımlarından birisi olacak.
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İnanıyorsanız forum diyorum. Yazılım olarak ise phpbb diyebilirim. 3.1.x sürümüyle zirve yapmış ve özellik olarak tüm ihtiyacı karşılar. 2011 yılında güvenlik şirketiyle anlaşılıp yazılım baştan aşağı güvenlik testinden geçmiştir ve o gün bugündür hata ve açık raporlanmamıştır.
Ancak şöyle bir kötü yani var ki oda eklenti sıkıntısı seo eklentisi bulunmakta güçlük çekiliyor. Çekilmiyor bildiğiniz yok 2.0 sürümü için kalmış oda 3.1'e uyarlanamıyor :)