WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Arkadaşlar 15 gün önce bloggar'a yönlendirdiğim .com uzantılı alan adım 40 yandex indexi bir o kadarda google indexi var günlük 200-300 kişi googleden geliyor ben bu alan adımla bloggerla değilde vbulletin forum sistemi ile devam etmek istiyorum bir sunucu alıp vbulletine bağlasam ne olur ? googledeki bütün linkler çöp olur heralde ? ama google gözünde eksindemi başlamış olurum spam mı olurum bilgisi olan varmı ?
sunucu alsam sub domain şekilde baglasam siteadı.com blogger tabanlı siteadı.com/forum sunucu üzerine kurulu forum olsa portal ve forum gibi çokmu saçma olur? nasıl yapabilirim çözüm yolu bilen varmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
spam olmazsın sanırsam hocam ama linkleriniz bikaç güne silinir ve hit azalmaya başlar tahminimce
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
sunucu alsam sub domain şekilde baglasam siteadı.com blogger tabanlı siteadı.com/forum sunucu üzerine kurulu forum olsa portal ve forum gibi çokmu saçma olur? nasıl yapabilirim çözüm yolu bilen varmı ?