lostyazilim
tr.link

Blogger'da Son Yazılan Yazıları Gizleme

10 Mesajlar 1.566 Okunma
lstbozum
tr.link

albatroslar albatroslar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar Öğretmeni
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 7 / 11
  • Ticaret 42, (%100)
Merhaba arkadaşlar.

Web sitelerime içerik anlamında dadanan ve sitesi güçlü olduğu için benim özgün konularımda benden üst sıralarda çıkan bir web sitesi bulunuyor.

Şimdi sorum şudur: internette bakındım kayda değer bir bilgi göremedim. Blogger'da son yazılan konuları anasayfa'da listelemeyecek şekilde nasıl ayarlarız? Kod, gadget ne olursa.

Biraz daha açacak olursak: blogger anasayfada yalnızca benim belirttiğim yazılar bulunacak. Son eklediklerim anasayfa'da görünmeyecek böylelikle siteyi ziyaret eden emek hırsızları başlık ya da içeriklerimi alamayacak.

wmaraci
reklam

zenko56 zenko56 Seo Bir Sanattır Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek 2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad İ** E**
  • Mesajlar 285
  • Beğeniler 65 / 97
  • Ticaret 15, (%87)
hocam senın anında index alamama gibi bir sorunun var anlaşılan. konuyu sitene girdikten sonra, web yöneticisinden google gibi getir sekmesinden yayınladıgın yazıyı anında dizine ekleyebılırsın. index alması 30 sanıye surmez.

• Üyelik 17.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 7 / 11
  • Ticaret 42, (%100)
yok hocam yanıtın için teşekkürler fakat index problemi değil. Yazdığım konudan diğer blog yazarlarının haberinin olmasını istemiyorum yalnızca yazdığım konu başlığını google'da aratanlar görsün istiyorum.

Güçlü siteler sitemden görüp yazınca benim internete kazandırdığım yazılarla bolca hit alıyorlar. Sorunum bu.

Tekrar belirtiyorum son yazdığım yazılar anasayfada yayınlanmayacak bir şekilde kodla eklentiyle gizleyeceğim birçok blog yazarı kullanıyor bu tarz bir uygulama.

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)
Hocam aradığınız yanıt değil belki, ama arkadaşın dediği gibi yazınızı yayına alır almaz, önceden başka pencerede hazır ettiğiniz Google Webmaster Tool ile ekleyin. Kopyalanan içerikleriniz için de, sizdeki ve çalanlardaki linkleri, tarihleri ve varsa diğer gerekli şeyleri derleyip şikayet edin. Emin olun ki 1-2 hafta içinde onların siteleri google'dan yavaş yavaş uzaklaşmaya başlayacak... (Denenip doğrulanmıştır) Blogun bir köşesine DMCA logosunu koymakta caydırıcı olabilir ayrıca.
Sonrasında eminim bu aradığınıza gerek duymayacaksınızdır.

wmaraci
wmaraci

SevgidenHabersiz SevgidenHabersiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad e** y**
  • Mesajlar 755
  • Beğeniler 24 / 82
  • Ticaret 2, (%100)

albatroslar adlı üyeden alıntı

yok hocam yanıtın için teşekkürler fakat index problemi değil. Yazdığım konudan diğer blog yazarlarının haberinin olmasını istemiyorum yalnızca yazdığım konu başlığını google'da aratanlar görsün istiyorum.

Güçlü siteler sitemden görüp yazınca benim internete kazandırdığım yazılarla bolca hit alıyorlar. Sorunum bu.

Tekrar belirtiyorum son yazdığım yazılar anasayfada yayınlanmayacak bir şekilde kodla eklentiyle gizleyeceğim birçok blog yazarı kullanıyor bu tarz bir uygulama.

Kardeşim bu dediğin çok kolay adam rssden son konulara bakabilir onun için sana önerim konu ekliyorsun ya tarihi geçmiş aylara göre ayarla konu anasayfada görünmez böylelikle adam yeni konu girdiğini anlayamaz

~V''^~V^V'^~-----------------

http://ircdforum.com - http://hobichat.net

• Üyelik 17.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 7 / 11
  • Ticaret 42, (%100)

SevgidenHabersiz adlı üyeden alıntı

Kardeşim bu dediğin çok kolay adam rssden son konulara bakabilir onun için sana önerim konu ekliyorsun ya tarihi geçmiş aylara göre ayarla konu anasayfada görünmez böylelikle adam yeni konu girdiğini anlayamaz

Hocam benim olayı sen anlamışsın. Son konuyu rss'den engelleme işini nasıl yaparız. Ayarını. Arama motorları açısından sorun oluşturur mu? İndexleri her şeyi normal yerinde duracak yalnızca sitede gizleceğim!

Nasıl yapabiliriz yanıtını bekliyorum.

Çok sağol yanıtın için.

• Üyelik 25.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad e** y**
  • Mesajlar 755
  • Beğeniler 24 / 82
  • Ticaret 2, (%100)

albatroslar adlı üyeden alıntı

Hocam benim olayı sen anlamışsın. Son konuyu rss'den engelleme işini nasıl yaparız. Ayarını. Arama motorları açısından sorun oluşturur mu? İndexleri her şeyi normal yerinde duracak yalnızca sitede gizleceğim!

Nasıl yapabiliriz yanıtını bekliyorum.

Çok sağol yanıtın için.

Hocam rss gizlemene gerek yok konu ekliyosun ya tarihini geçmiş tarih olarak ayarla öyle ekle hiç bir şekilde bulamaz.

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
rss gizlemene gerek yok dediği gibi

• Üyelik 17.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 7 / 11
  • Ticaret 42, (%100)

Hocam rss gizlemene gerek yok konu ekliyosun ya tarihini geçmiş tarih olarak ayarla öyle ekle hiç bir şekilde bulamaz.

blogger'da nereden gireceğiz tarih ayarlamaya sayfasına . Yeni kullanmaya başladım biraz olsun tarih ederseniz çok duamı alırsınız .

Teşekkür ederim ilginiz için tekrardan.

Ek Olarak:

Eyv. üstadım tarifin üzere nasıl yapılacağını öğrendim.

Çok teşekkür ederim çok makbule geçti.

Herkese teşekkürler...

İyi forumlar

• Üyelik 25.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad e** y**
  • Mesajlar 755
  • Beğeniler 24 / 82
  • Ticaret 2, (%100)
rica ederim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al