lostyazilim
tr.link

Blogger üzerinden adsense kazanç mümkün mü ?

6 Mesajlar 873 Okunma
acebozum
tr.link

Asutay Asutay Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Proje Uzmanı
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 39 / 51
  • Ticaret 3, (%100)
Bu soru onlarca kez yüzlerce belkide binlerce kişi tarafından bir şekilde zikredilmiştir.

Makaleye başlamadan önce bu sorunun yanıtını sonrada nasıl mümkün olduğunu açıklamak isterim.

Blogger üzerinden evet adsense gelir mümkün hemde aylık 3-5 bin lira alacak kadar mümkün.

Peki bunun için neler yapmalıyız ? Öncelikle şunu bilmeniz gerek sabır en değerli sermayemiz.Açmış olduğunuz bir blog ertesi gün hit patlaması yapmaz.Alt yapı gerek bu tip yükseliş için.

Önce kendinize bir sektör belirleyin yada güncel blog adı altında her türlü içeriği yayınlayın.Rekabeti düşük anahtar kelimeler üzerine yoğunlaşın.

Bu kelimeler üzerine açtığınız konuları backlink alarak destekleyin " forum tanıtımı" gibi işlemler ile yükseltebilirsiniz.

Bi blogger tahmini 3. ayını doldurduktan sonra potansiyeli yakalar.Bu süreç içerisinde kesinlikle özgün devam edin.Sonra spam veya copy içerikle bile yükselişiniz devam eder.

Tek bir içerikle bile aylık 1-2k kazanabilrisiniz.Örnek vermek istemiyorum ancak üstü kapalı yinede örnekleyelim olayı.

Teknolohi blogunuz var diyelim.Bu blog içerisinde paylaştığınız misal samsung marka telefon üzerine bir makale var.Bu makalede ilgili bir arızanın nasıl giderileceğini açıkladınız ve aramalarda kafaya geldiniz.

İyi bir yerleşim ile reklamlardan çok güzel kazanç sağlarsınız.Ancak bu tip konuları iyi araştırmak hangisinin rekabeti az incelemek gerek.Her konuya makale yazmayın zamanınıza yazık.

Öte yandan sadece adsense üzerinden gelir diye kendinizi şartlamayın.Sitenizin alexa global düzeyde ilk 200 bin içine girerse güzel tanıtım ve link satışı yapabilirsiniz.

Hiç unutmuyorum 140k bir sitem vardı alexa değeri çok güzeldi aylık sadece oradan net 750-1250 lira kazanç elde ediyordum.

Bun gibi bir çok örnek ile bu makaleyi süsleyebilirim yada bir çok anlamsız farklı terimler kullanarak sizi büyüleyebilirim.Gerek yok.En basit şekilde sade bir anlatım ile size kazanç elde etmenin mümkün olduğunu birazda olsa kulağınıza fısıldadım.

Bu tip kazançlariçin kesinlikle adwors kelime aracını kullanın. Ayrıca size önerim tek sektör üzerinde devam edin. Daha verimli olur ve ilgili ziyaretçilerin diğer konularıda dolaşmasını okumasını sağlarsınız.

Örnek: Ben teknoloji sever ilgili makaleleri okuyan biriyim.Bir genel blogda teknoloji makalesi buldum okudum.Sağ tarafta sidebar alanında farklı bir yazı var "Keremcem sevgilisi ile yakalandı"...

Eee banane yakalandıysa ben bu bloga teknoloji okumak için geldim.Neyse bu makaleyi okudum sanmıyorum bir sonraki makale burada ilgimi çeker o yüzden bir daha girmem der kapatırım.

Tam tersini düşünün teknoloji ile haşır neşir olmuş bir blog bulmuşum.Hemen takip eder makaleleri haftalık olarak okurdum.

Neyse bana göre uzun eminim size göre kısa makale oldu.Bu tip kolay kazançlar elde edebilmeniz için bir çok makale yayınlayacağım.Yukardaki örnek ile yola çıkarak sağ alt köşedeki widget yardımı ile blogu takip edebilirsiniz.Açıkcası sevinir ve bana iştah verir yeni makaler içi bu davranışınız.

Sağlıcakla kalın.

Olurda sitemi incelemk diğer makaleleri okumak isterseniz kaynak:

http://www.enverce.com/2016/03/blogger-uzerinden-adsense-kazanc-mumkun.html
Regex

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
webimgo

GoogleBloggero GoogleBloggero WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad I** T**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 59 / 57
  • Ticaret 8, (%100)
İmzana bakıyorum da sen benim mail e ne zaman bakcan :)

Blogger Tema Düzenleme, İç Seo Ve Tema Hızlandırma Yapılır.

Asutay Asutay Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Proje Uzmanı
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 39 / 51
  • Ticaret 3, (%100)
GoogleBloggero makalede dediğim gibi sabır en büyük sermayedir.

Hle bir maili okuyalım.Siteni inceleyelim. Acele işin varsa seve seve atlayabilirim seni dost ;)

Regex Regex SEO & Law Consultant Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Avukat
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 846
  • Beğeniler 256 / 527
  • Ticaret 106, (%100)
Senin gibi bir AdSense uzmanından böyle makaleler okumak, gerçekten okuyacak kişiler için büyük bir kazanım. ;)
Asutay

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

GoogleBloggero GoogleBloggero WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad I** T**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 59 / 57
  • Ticaret 8, (%100)

Asutay adlı üyeden alıntı

GoogleBloggero makalede dediğim gibi sabır en büyük sermayedir.

Hle bir maili okuyalım.Siteni inceleyelim. Acele işin varsa seve seve atlayabilirim seni dost ;)

Nasıl istersen :)
Asutay

kişi bu mesajı beğendi.

Blogger Tema Düzenleme, İç Seo Ve Tema Hızlandırma Yapılır.

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
Teşekkür ederim bu bilgilendirici paylaşım için
Asutay

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al