-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Makine mühendisliği öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Blogspot site kurdum öylesine .İngilizce spin ile yazılar ekledim.Dikkatimi çeken sitemin 2 gün içinde google da indexlenmesi ve yazıların çıkması.Wordpress te ise index almak çok daha uzun sürüyor.
Bence blogspot site açmak iyi bir avantaj
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Evet , bence de index konusunda pozitif ayrımcılık yapıyor google blogspota
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam sizde şanssızlık var herhalde ilk açıldıggında 1-2 güne ekliyor siteyi google wp de. Yazı yazdıgımda gece paylaşırdım sabah index alırdı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam şuanda bilmeyen insanlara kötü örnek oluyorsunuz. Böyle bir şey size kalmış bir durum. Ben script kurayım siz blogspot kurun. Bakalım ilk kimin yazısı veya sitesi index alıyor :) Bu sizin bilginize bağlı bir durum.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Computer Programming
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
E ona bakarsan ben özel script ile blogspottan ve wordpress ten daha hızlı index alıyorum. Üstelik arama motorlarında da onlardan daha ön plana çıkıyorum. Bu tamamen site hızı ve seo uyumluluğuna bağlı bence.
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Katılıyorum. Zaten blogspotta onpage seo olayı da yok denecek kadar az. Tamamen hazır bir sistem sunuyor. İçeriğini gir ve arkana yaslan...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yönetici asistanı
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu olay benimde dikkatimi çekmişti. Güzel konuya değinmişssiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Konu sistemle alakalı değil, sitenin otoriterliğiyle ilgili bir durum. Yoksa wordpresstende blogspottanda daha hızlı indeks alan özel scriptler mevcut. Ha bana sorarsanız wordpress. Çünkü adı üstünde blogspot, kişisel bloglar için ideal. Ama wordpress daha geniş tabanlı bir yazılım. İndeks konusunda da hiçbir farkları yok. Hatta seo konusunda wordpressin daha fazla avantajı var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Benim blogspot tabanlı bir sitem var normal domain bağlı ve keşke wordpress kursaydım diyorum 3 nedenden ötürü.
1. neden: sıralama konusunda çok gerilerde aynı makaleyi wordpress tabanlı sitemde paylasıyorum ve çok az backlinki var sitenin ama 1. sayfaya geliyor. Blogspot tabanlı sitem da pa değerleri yüksek ama 2. veya 3. sayfalarda geziniyor demek istediğim sıralamalarda çok geride başlıyosun ve hakettiğin hiti alamıyorsun benim düşüncem bu.
2. neden: Wordpress te istediğin gibi adsense yerleşimi yapıyosun adsense geliri yüksek.
3. neden: İçindekiler eklentisi var "Table of Contents Plus" mesela sadece bunun için bile wordpress tercih edilir bu eklenti alt başlıkları googlede öne çıkarıyor ciddi bir hit almanıza yardımcı oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Kalite Kontrol
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İndexlenme hızı SEO'nun daha iyi olduğunu göstermez, vbulletin kurup dakikasında indexlenmiş olmak vbulletini daha iyi SEO bir script yapmaz. Haftalar sonrası analiz edip bildirmenizi rica eder iyi çalışmalar dilerim.