emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Bugün bir sitenin analizini yaptım ve 2 adet Google Backlink'e sahip olduğunu gördüm. İki backlink'te blogspot uzantılı bir siteden.
Yani blogspot sitelere verilen backlink Google Backlink olarak mı geçiyor?
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayır. Google Backlinkin tam olarak açıklamasını bilmiyorum fakat blogspottan aldığın her backlink google backlink olarak sayılmaz.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
sefagenc55 adlı üyeden alıntı
Hayır. Google Backlinkin tam olarak açıklamasını bilmiyorum fakat blogspottan aldığın her backlink google backlink olarak sayılmaz.
Tamam da her backlink dedin hangi backlinkler sayılıyor?
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Tamam işte ne tür blogspotlarda sayılıyor?
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Hocam onu bende biliyorum :) Ben farklı bir şey sordum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam bu baclinkler Google'ın mı oluyor diyosunuz, hani blogspot Google uzantısı ya ? Yani Google bana backlink vermiş oluyo anlamında mı diyosunuz ?
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Hasan Can Arslan adlı üyeden alıntı
Hocam bu baclinkler Google'ın mı oluyor diyosunuz, hani blogspot Google uzantısı ya ? Yani Google bana backlink vermiş oluyo anlamında mı diyosunuz ?
Evet adam 2 tane blogspot uzantılı bloga linkini ekletmiş google backlink yazıyor analizde.
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Arkadaşın dediği şekilde Google'da arama yaptığın zaman Google backlinklerin ortaya çıkar fakat sorun şu ki Google her siteden alınan backlinkleri o şekilde ortaya çıkarmıyor aramada.
Sadece edu, gov.tr gibi Google'ın sevdiği otoriter siteler var, değer verdiği. Bu tür sitelerden link alırsan Google'da o şekilde arama yaptığında çıkar, analizdede görürsün fakat çok kaliteli olmak zorunda.
Google amca çok ciddi bir referans olarak düşündüğü her siteyi bu şekilde sıralar diyebiliriz ama ciddi derecede kaliteli referans olmak zorunda...
Google backlinkte normal backlink gibi sizin anlayacağınız fakat biraz daha kaliteli olanları o şekilde görebiliyoruz o kadar.
İyi forumlar, iyi çalışmalar herkese...