0mh3r
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** **
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Şu temayı bi deyiştir önce içimi baydı yemin ediyom
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alıştım bu temaya :) beğenenlerde oluyor ama bilmiyorum. Bana sitenin bir havası var gibi geliyor o havanın dışına çıkınca site bozulacakmış gibi hissediyorum. Hafif mistik ve bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine böyle yaptım.
Atak
www.baslatoyunu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Temayı değiş,seo çalışması yap,sosyal medyada,forumlarda paylaş,1-2 hafta organik hit edin sonra bırak google kişi geldiği için yukarılara çıkaracaktır,paran varsa reklam yap,diğer sitelere yorum yap sitenin adresini bırak.
www.baslatoyunu.com
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Ziyaretçi çekmek ile uğraşmayın hedefiniz Ziyaretçi kitlesi oluşturmak olsun. Belirli ortamlarda sitenizi tanıtın, forumlar ve çeşitli bloglarda kendinizi gösterin. Sosyal ağlarda aktif olun, çeşitli arkadaşlar edinin ve sitenizden bahsedin. Daha siteniz yeni sanırım bu işler hemen olmaz ancak mümkün olduğunca çeşitli siteleri gezin, neler yaptıklarını görün ve araştırın. Bir makaleyi yayınladıkları zaman nerelerde paylaşıyorlar ve nasıl bir yol izliyorlar analiz edin. Bunun size bir katkısı olacaktır.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
temayı değiştirmekle başlangıcı yapman lazım. ilk yapman gereken temayı değiştirmen. Bunu yapabilirsen diğerlerini rahatlıkla yapabileceğine eminim
Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dsadada
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tema tek kelime ile berbat siteye girdiğimde içim bayıldı daha sade bi şeyler kullan;
facebook sayfası aç yazdığın konuları sık sık oralarda paylaş sonra twitter da paylaş pr'si yüksek bloglarda yorum yap site kısmına adresini gir argo kullanma sitende bunları uyguladıktan sonra çeşitli SEO çalışmaları yaptır pr'si ve günlük hiti yüksek sitelerde reklam ver.