-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Müzisyen
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
millet gelip üye olsun.. yazıyı sosyal medyada paylaşsın ve para kazansın.. üyelerin paylaşımlarını sayacak bir sistem olsa iyi olurdu
yani adam yazılarımızı paylaşsın, paylaştıkça kazansın.. ama üyenin kaç paylaşım yaptığını da görelim..
kendiside görsün.. ne kadar kazandığını bilsin
her ayın sonunda parasını alsın
1 kişi bu mesajı beğendi.
Pisipisi.org - Korkakların Okuyamadığı Blog
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Google Reklam Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
özel bir yazılım ile yapıla bilir. ama bunun için en az beş on çalışan gerekiyor ve sağlam getirisi olur her uyenın paylaşımı ne kadar tık aldığı görüle bilir aylık senelik olarak.
böyle bir site görmedim olsa mutlaka üye olurdum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Müzisyen
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir tane video sitesi var.. üyeler videoları sosyal medyada paylaşıyor ve para kazanıyor.. ama az para veriyor.. ben çok para verecem
Ek Olarak: .... wordpresin bu şekilde bir eklentisi var mı acaba? saatlerdir arıyorum bulamıuyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Öncelikle öneri için teşekkürler fakat sosyal medya platformlarının APİ sistemine bağlı bir şekilde çalışması gerekiyor.
Kişinin sosyal medya hesabı ile ilişkilendirilmiş bir APP kodlanması gerekiyor ki siteyi paylaştımı paylaşmadımı hangi URL yi paylaştı bunların sayımı yapılsın.
Bu tarz eklenti daha önce yazmadım bu geniş bir bilgi gerektiren bir durum, maalesef yardımcı olamıyorum ... :(
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Müzisyen
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
videoevi sitesinde, video paylaşanlar bu şekilde sayılıyor. üyenin kaç video paylaştığı, ne kadar geri dönüş olduğu, ne kadar kazandığını hem admin görüyor, hem de üyenin kendisi.. tamamı ile yazılımdan kaynaklanan bir durum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yapay Zeka Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba sistem çok güzel ama 300-500 k kullanıcıli sayfası olanlar bunu paylaşıp sitene günde 50k tıklanma getirse kazancın giderinden cokmu olur azmi bilinmez , az verirsen kaçarlar çok verirsen zarar edersin . Orta yolu bulup iki tefida memnun et ve bu site değil mobil uygulama ağırlıklı olması daha iyidir . Hem oku hem eglen hem para kazan
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Müzisyen
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hani bir laf vardır, sen doğru ol eğri belasını bulur.. Tabii ki, üyelerin hakkını vermek lazımi.. yeri gelecek zarar edecen yeri gelecek kar edecen.. Ticarettir bu..
sistemin bana göre işleyişi şu:
Üye paylaşım yapar. Yaptığı paylaşımdan diyelimki 100 kişi geldi. adam 1 TL yada 2 TL para kazanacak.. Gelen 100 kişiden hiç mi 10 tanesi reklama tıklamayacak? 10 kişi tıklasa başa baş eder.. tabii ki, bu işler için cebinde biraz sermayen olacak..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Web Tasarım - SEO
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ofpof bunu yapıyor, paylaşılan içeriğin istatistiğine göre para kazandırıyor paylaşana.