-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster | Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Merhaba arkadaşlar bir projem var. Alkolik bireyler ve alkolik içerikleri barındıran...
Proje detayı veremesemde Alkol adına satış ve pazarlama hariç her türlü olay söz konusu olacak. Genelde alkolik toplumun dikkatini çekebileceği ve fayda bulabileceği bir site olacak. Herhangi bir kuruluşu temsil etmeyecek. Site ismindede alkolik geçiyor. Bu devlet yada Google açısından bir sorun arz eder mi ?
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Recbook Creative
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Ancak ben reklam yada ürün satışı yapmiycam. yalnızca alkoliklere yönelik içerik giricem ve kullanıcılarda alkol tüketen insanlardna oldugu için onlarda kendilerince yazılar girecektir. Yazıkları içeriklerde tanıtım içerikleri olursa moderatör tarafından engellenecek. Onay aşamasına girecek böyle bir sukunet düşünebiliriz yahut forum
Recbook Creative
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Google tarafından arz etmiyor sanırım, aşırı sapkın değilse pek tabi. Fakat Türkiye'de ne olacağı belli olmadığı için host ve domain'i yabancı kaynaklardan kullansanız iyi edersiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Alkol reklamından kasıtlarının illaki 'xxx içkisinden için' olmadığını, alkol içtim sözünün bile bir teşvik ve reklam kabul edildiğini düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
meyhanedeyiz.biz tarzı bişeymi hocam
sokrates
Yağmura çok teşekkür ederim,
Bu gece yalnızca cesedime yağdı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Yok değil hocam, o biraz mekan tanıtımına ve video platformuna dönmüş gibi. Ben daha çok kullanıcı odaklı kullanıcıların vakit geçip bilgi edinebileceği ve görüş paylasabileceği bir sosyal platform istiyorum.
Recbook Creative