lostyazilim

Bu Devirde Teknoloji Sitesi Açmak

27 Mesajlar 3.186 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

emre7 emre7 emreguney.info Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)
Merhabalar.

Günümüzde teknoloji sitesi açmak nasıl bir fikir? Çok fazla bu tür site var ve teknoloji haberleri çok fazla hit getirmiyor bildiğim. Fakat WebTekno gibi bir kaç iyi siteleri gördükçe teknoloji sitesi yapasım geliyor.

Şuan teknoloji sitesi yapmak için bir ön karar verdim. Hatta Wordpress bir tema yapmaya başladım. Fakat son bir size sorayım dedim. Denemeye değer mi?
IBRA

kişi bu mesajı beğendi.

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
wmaraci
reklam

defensive defensive WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 29.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 893
  • Beğeniler 14 / 167
  • Ticaret 35, (%100)
inceleme yap , konuları özgün bul yada değiştir yaz ne biliyim insanların merak ettikleri şeyleri yap. teknoloji sever olarak ne düşünürsün ne ararsın insanlar chip'de , teknokulis'de vb. sitelerde ne buluyor bunlara bak ona göre kafanda bişey belirle ve öyle başla derim.
emre7

kişi bu mesajı beğendi.

AtakanAtes AtakanAtes 1881 - 193∞, özlemle...
  • Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)
Teknoloji hit getirmez olur mu ya çok yanlış düşünüyorsun :) Hafif yeniliklerle takip edilen bir site haline gelebilirsin mesela aylık bir flash dergi oluşturabilirsin bu tabi olağan şeyler sadece bir örnek.

Skala Skala https://mekasosyal.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek İletişim Hizmetleri
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 533
  • Beğeniler 32 / 52
  • Ticaret 9, (%100)
Hocam benim teknoloji kategorisinde tek çıkardığım sağlam bir ekibin olmalı :) yoksa hiç bulaşma :D

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

Skala adlı üyeden alıntı

Hocam benim teknoloji kategorisinde tek çıkardığım sağlam bir ekibin olmalı :) yoksa hiç bulaşma :D

Aynen işte zaten bi tane sitem var daha ona 100 kelime fazla geliyor :) Tüh temaya başladık. Bitirsem değerlendiririm bari :D

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)

USglm USglm Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 1864
  • Beğeniler 601 / 364
  • Ticaret 24, (%100)
Uğraştıktan ve emek verildikten sonra başarılmayacak hiç bir şey yok. Evet günümüzde teknoloji sitelerinin rekabeti oldukça zorlu fakat aşılmayacak bir kaide yok. Önemli olan farklı işler yapmak. Webtekno vs. gerçekten iyi işler çıkarıyorlar ve bu yüzden tutuyorlar. Teknoloji sitesi sadece teknolojik haberleri paylaşan veya telefon/tablet/pc üzerine yayın yapan bir şey değildir. Pilinden tutunda diğer tüm ürünler bence teknoloji ile ilgilidir.

Eğer bu işe girmek ve tutunmak istiyor iseniz farklı bir şey bulmak zorundasınız. Yoksa gerçekten çekilmez olabiliyor.

Ekip konusu bir şekilde halledersin yeter ki istekli ol. Mesela bir arkadaş tek başına teknoloji sitesini oldukça ilerletti. Şuan bir ekibi var gibi gözüküyor ama çoğu iş yine kendisinde. Tek başına her gün 3 üzeri yazı giriyor mesela. Önemli olanda bu zaten

ikarala ikarala ibrahim Karalar Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek otomativ
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 244
  • Beğeniler 30 / 45
  • Ticaret 5, (%100)
Aslına bakarsan her gün site açıp kapatmak yerine buradan toplanıp tek bir sitede açmak daha mantıklı tek başına olacak şeyler değil devir ekip devri diye düşünüyorum

• Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 533
  • Beğeniler 32 / 52
  • Ticaret 9, (%100)
inceleme tarzı yaparsan tutacağını düşünüyorum. İnsanlar cep telefonu almadan önce her zaman incelemeyi izleyip ona göre alıyor. Şahsen ben öyle yapıyorum :)
emre7

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)
Gerçekten bu doğru ama acı gerçeklerle beni aydınlattınız açmıyorum ulen teknoloji sitesi :D Tek başıma gitmez bu işler :D

• Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 533
  • Beğeniler 32 / 52
  • Ticaret 9, (%100)
açma demiyoruz ki ekip oluştur hedefini koy başla :)

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al