emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Merhabalar.
Günümüzde teknoloji sitesi açmak nasıl bir fikir? Çok fazla bu tür site var ve teknoloji haberleri çok fazla hit getirmiyor bildiğim. Fakat WebTekno gibi bir kaç iyi siteleri gördükçe teknoloji sitesi yapasım geliyor.
Şuan teknoloji sitesi yapmak için bir ön karar verdim. Hatta Wordpress bir tema yapmaya başladım. Fakat son bir size sorayım dedim. Denemeye değer mi?
1 kişi bu mesajı beğendi.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
inceleme yap , konuları özgün bul yada değiştir yaz ne biliyim insanların merak ettikleri şeyleri yap. teknoloji sever olarak ne düşünürsün ne ararsın insanlar chip'de , teknokulis'de vb. sitelerde ne buluyor bunlara bak ona göre kafanda bişey belirle ve öyle başla derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Teknoloji hit getirmez olur mu ya çok yanlış düşünüyorsun :) Hafif yeniliklerle takip edilen bir site haline gelebilirsin mesela aylık bir flash dergi oluşturabilirsin bu tabi olağan şeyler sadece bir örnek.
Skala
https://mekasosyal.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İletişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam benim teknoloji kategorisinde tek çıkardığım sağlam bir ekibin olmalı :) yoksa hiç bulaşma :D
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Skala adlı üyeden alıntı
Hocam benim teknoloji kategorisinde tek çıkardığım sağlam bir ekibin olmalı :) yoksa hiç bulaşma :D
Aynen işte zaten bi tane sitem var daha ona 100 kelime fazla geliyor :) Tüh temaya başladık. Bitirsem değerlendiririm bari :D
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Uğraştıktan ve emek verildikten sonra başarılmayacak hiç bir şey yok. Evet günümüzde teknoloji sitelerinin rekabeti oldukça zorlu fakat aşılmayacak bir kaide yok. Önemli olan farklı işler yapmak. Webtekno vs. gerçekten iyi işler çıkarıyorlar ve bu yüzden tutuyorlar. Teknoloji sitesi sadece teknolojik haberleri paylaşan veya telefon/tablet/pc üzerine yayın yapan bir şey değildir. Pilinden tutunda diğer tüm ürünler bence teknoloji ile ilgilidir.
Eğer bu işe girmek ve tutunmak istiyor iseniz farklı bir şey bulmak zorundasınız. Yoksa gerçekten çekilmez olabiliyor.
Ekip konusu bir şekilde halledersin yeter ki istekli ol. Mesela bir arkadaş tek başına teknoloji sitesini oldukça ilerletti. Şuan bir ekibi var gibi gözüküyor ama çoğu iş yine kendisinde. Tek başına her gün 3 üzeri yazı giriyor mesela. Önemli olanda bu zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
otomativ
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Aslına bakarsan her gün site açıp kapatmak yerine buradan toplanıp tek bir sitede açmak daha mantıklı tek başına olacak şeyler değil devir ekip devri diye düşünüyorum
Skala
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İletişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
inceleme tarzı yaparsan tutacağını düşünüyorum. İnsanlar cep telefonu almadan önce her zaman incelemeyi izleyip ona göre alıyor. Şahsen ben öyle yapıyorum :)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Gerçekten bu doğru ama acı gerçeklerle beni aydınlattınız açmıyorum ulen teknoloji sitesi :D Tek başıma gitmez bu işler :D
Skala
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İletişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
açma demiyoruz ki ekip oluştur hedefini koy başla :)