lostyazilim
tr.link

Bu gelişme iyi mi sizce?

11 Mesajlar 1.606 Okunma
lstbozum
tr.link

muhdelibas muhdelibas WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Türkolog
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 362
  • Beğeniler 42 / 122
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar sitemle ilgili açtığım hiçbir konuya yorum gelmiyor, bi suç mu işledim anlamadım :) Oysa ki büyük bir hevesle uğraşıyorum.

Site forum sitesi, 1 Eylül'de açtım ve üye kabulune başladım. Bugün alexa sıralamasına girmişti sabah baktığımda:
http://i.hizliresim.com/6m9l5P.png

Şimdi akşam tekrar baktığımda sıralama biraz daha düşmüş:
http://i.hizliresim.com/6m9lPP.png

Sizce nasıl gidiyor? Gidişatı nasıl daha da iyileştirebilirim. Tanıtım yazısı vermeli miyim? Son olarak backlink nedir ben SEO konusundan çok anlamıyorum onlardan yapmam lazım mı? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

İyi forumlar

wmaraci
reklam

ismailweb ismailweb Mühendis Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 349
  • Beğeniler 4 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
alexaya pek bakmayın, sitenizi olabildiğince güncel ve özgün tutmaya çalışırsanız en büyük seoyu yapmış olursunuz, bu arada sitenizi ziyaret ettim premium üyelik kısmı yapmışsınız şahsen onu kaldırın derim, popüler bir site olursanız premium olabilir, ziyaretçileri üye olmaya zorlamayın, ziyaretçi sitenizin içinde ne kadar çok kalırsa o kadar çok google da yükselirsiniz, şu linkleri görmek için üye olunlar siteye üye kazandırabilir belki ama daha çok zarara yol açar girip çıkma oranı yükselirse eğer siteniz dibi görmeye başlar, büyük forum sitelerine bakarsanız hiç birinde üyelik zorlaması olmadığını görürsünüz, iyi çalışmalar
3525

kişi bu mesajı beğendi.

size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !

hozcelik hozcelik i was here Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 1778
  • Beğeniler 776 / 777
  • Ticaret 23, (%100)
Öncelikle konularınızı görsem inanın mesaj yazardım :)

Siteniz daha 6 günlük şuan için tanıtım yazısı ya da backlink düşünmeyin. Sitenizle olabildiğince 1-2 ay boyunca ilgilenin. İndexlerinizi yükletmeye bakın. Hitim yok diye üzülmeyin herşey zamanla olur. Yeterki isteyin, uğraşın başarı arkasından gelecektir. 2-3 ay sonra tanıtım yazısı, backlink gibi seo çalışmaları yapabilir/yaptırabilirsiniz.

Benim görüşüm budur :)
muhdelibas

kişi bu mesajı beğendi.

💯 Jenerik ve Projelik Domainler | Tıkla Tüm Domainleri İncele

🥳 Yandex Kurumsal Mail Hizmeti | Sınırsız Süre Kullanım | Tıkla Detayları Öğren

"Bu dünya öyle ki karanlığı aydınlığından fazla,
Herkes daha fazla ister, azla yetinmez asla."

• Üyelik 09.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Türkolog
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 362
  • Beğeniler 42 / 122
  • Ticaret 2, (%100)

ismailweb adlı üyeden alıntı

alexaya pek bakmayın, sitenizi olabildiğince güncel ve özgün tutmaya çalışırsanız en büyük seoyu yapmış olursunuz, bu arada sitenizi ziyaret ettim premium üyelik kısmı yapmışsınız şahsen onu kaldırın derim, popüler bir site olursanız premium olabilir, ziyaretçileri üye olmaya zorlamayın, ziyaretçi sitenizin içinde ne kadar çok kalırsa o kadar çok google da yükselirsiniz, şu linkleri görmek için üye olunlar siteye üye kazandırabilir belki ama daha çok zarara yol açar girip çıkma oranı yükselirse eğer siteniz dibi görmeye başlar, büyük forum sitelerine bakarsanız hiç birinde üyelik zorlaması olmadığını görürsünüz, iyi çalışmalar

Teşekkürler yorumunuz için ama üyelik zorlaması yok, o kazanç sisteminin reklamı aslında. Üyelik paketleri ise mecburi değil. Normalde üyelik ücretsiz. Yine de dediğinizi dikkate alacağım, herşeyden önemlisi kalıcı üye çekebilmek dediğiniz gibi.

Ek Olarak:

Pawn adlı üyeden alıntı

Öncelikle konularınızı görsem inanın mesaj yazardım :)

Siteniz daha 6 günlük şuan için tanıtım yazısı ya da backlink düşünmeyin. Sitenizle olabildiğince 1-2 ay boyunca ilgilenin. İndexlerinizi yükletmeye bakın. Hitim yok diye üzülmeyin herşey zamanla olur. Yeterki isteyin, uğraşın başarı arkasından gelecektir. 2-3 ay sonra tanıtım yazısı, backlink gibi seo çalışmaları yapabilir/yaptırabilirsiniz.

Benim görüşüm budur :)

Zaten hitim yok diye üzülmüyorum da, başlangıçta nasıl bir yol izlemeliyim SEO açısından onu merak ediyorum, teşekkür ederim dikkate alacağım yorumunuzu :)

wmaraci
wmaraci

Euphrates Euphrates Bir tutam HUZUR ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
ben de yazayım bir seyler. Youtube ile ilgilenmeye basldım tüm siteleri inceliyorum konunu okudum ve sitene girdim ama o görmek için üye olunuzu görüncü direk çıktım önce birseyler vermelisinki bir seyler alasın. Bundan taa 2006 2008 yılında messhur bir forum vardı bilirmisiniz bilmem yorumla.net orası ilek basladıgında mp3 indirtiyor falan degişik bir seydi ekmegini yedi şimdi ise hala alan adı satılık demk istegiiğim önce verelim :D

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!

• Üyelik 09.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Türkolog
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 362
  • Beğeniler 42 / 122
  • Ticaret 2, (%100)

OzFirat adlı üyeden alıntı

ben de yazayım bir seyler. Youtube ile ilgilenmeye basldım tüm siteleri inceliyorum konunu okudum ve sitene girdim ama o görmek için üye olunuzu görüncü direk çıktım önce birseyler vermelisinki bir seyler alasın. Bundan taa 2006 2008 yılında messhur bir forum vardı bilirmisiniz bilmem yorumla.net orası ilek basladıgında mp3 indirtiyor falan degişik bir seydi ekmegini yedi şimdi ise hala alan adı satılık demk istegiiğim önce verelim :D

Birseyler verdim zaten hocam, inanın piyasadaki YouTuber forumlarını toplasan şu 6 günlük foruma eklediğim kadar özgün bilgi yoktur. Linki göremedi diye üye olmayan üye zaten üye olsa da işini bitirir ve bir daha gelmez. Bana bu tip üyeler zaten lazım değil, üyelikte zorlama da yok. :) Teşekkür ederim dikkate aldığınız için

Euphrates Euphrates Bir tutam HUZUR ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
Peki :D

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!

Miraz Miraz Future Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 638
  • Beğeniler 197 / 198
  • Ticaret 18, (%100)
Şahsen siteye bayıldım :)
muhdelibas

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 09.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Türkolog
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 362
  • Beğeniler 42 / 122
  • Ticaret 2, (%100)
@Miraz teşekkür ederim :)

Marjinalbeyin Marjinalbeyin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 18 / 31
  • Ticaret 7, (%100)
İletişime geçerseniz yardımcı olmak isterim. muhdelibas

Freelance Web & Mobile Developer
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al