-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
70, (%100)
Bu bir sorun değildir. Ssl sertifikası olmayan bir siteye girince aynı şeyi görebilirsin. Herhangi bir problem yok, birşey yapmana da gerek yok. İlla sertifika alayım da kimlik doğrulandı yazsın, https le gitsin siteye dersen en ucuzundan rapid ssl alman başlangıç için yeterli olacaktır.
Ssl sertifikası daha çok alışveriş yapılan sitelerde kullanılır. Kredi kartı ile alışveriş yapılırken bilgiler şifrelenerek işlenir. İşin özeti birşey yapmanıza gerek yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
imza yok...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
ilhanturkk adlı üyeden alıntı
bilgi için teşekkürler. bu sertifikayı almam google gözünde beni diğer sitelerden ayırır mı peki? yoksa dediğiniz gibi sadece alışverişlerde şifre güvenliği için sadece değil mi?
Google Wm blogtan yapılan açıklamaya göre ssl sertifikasının önemi arttı ve gelecek zamanda Ssl sertifikasının diğer faktörler kadar olmasada sıralamaya etkisi olacağını bildirdi.
Ancak şu an için film izleme sitesinde herhangi bir şifreleme işlemine gerek yok :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
ilhanturkk adlı üyeden alıntı
sektöre yeni girdim ve kalıcı olmak istiyorum. Hem bir film kurdu hem de ticarete yeni atılan biri olarak kaliteli ve kullanıcı odaklı olmaya gayret ediyorum. Bilmediklerimi sizlere sorarak bir nebze kendime yol çiziyorum. Teşekkürler bilgi için:)
Aklınıza takılan her türlü soruyu sorabilirsiniz sektörde başarılar dilerim :)
Fizello - Inspired by Colors