-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dediğiniz gibi profesyonel anlamda bu işi 15.000 (on beşbin) liraya yaptırırsan öpte başına koy. 150 lirayı bile zor topladığınızı düşünürsek başka projelere yönelmenizi tavsiye ederim.
ayrıca birde şöyle düşünün. themeforestten 50 dolara muhteşem bir tema satın alıp rahat rahat kullanmak varken insanlar neden sizin lisanslama ve diğer işlerinizle uğraşsın?
Buhara
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
vbulletin xenforo vb. yazılımlar bile crackleniyor. elbette sizin yazılımıda cracklerler. yani domain sınırı koyabileceğini pek sanmıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Proje iyide ne gerek var. Yani yaptığın temanın yazılımın falan tescilini al, birde avukatlık bürosuna kaydol. Yaptığın iş iyi olduktan sonra sitenin nasıl olduğunun önemi yok. Madem profesyonel birşey düşünüyorsun, bırak temanı kaçak kullananları falan avukatlar düşünsün. Elini sıcak sudan soğuk suya sokmadan onlar bulur çıkarır kaçakçıları :)
Ek Olarak: Proje iyide ne gerek var. Yani yaptığın temanın yazılımın falan tescilini al, birde avukatlık bürosuna kaydol. Yaptığın iş iyi olduktan sonra sitenin nasıl olduğunun önemi yok. Madem profesyonel birşey düşünüyorsun, bırak temanı kaçak kullananları falan avukatlar düşünsün. Elini sıcak sudan soğuk suya sokmadan onlar bulur çıkarır kaçakçıları :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yorumlar için sağolun anlaşılan biraz kisacagiz istekleri tasarim konusunu ben cizebilirim ama kodlamasi sıkıntı çıkarır biraz kod bilsem yapabilirim domain lisans vs her şey paylaşıldı tek sorun birleştirme onuda ben yapamiyorum neyse saolun yinede biraz araştırmaya devam edeyim
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Genel anlamda minimum 2000TL'yi gözden çıkarmalısınız.
Tasarımı siz çizseniz de sistem çok para yapacaktır.
Genelleme yapmak istemiyorum fakat bu tarz scriptlerde 4 haneli ücretler talep edilir.
Daha az talep edenler bilin ki, işi yarıda bırakacak ve sizi mağdur edecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Sigorta
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Keşke bütçeni baştan yazsaydın arkadaş boşuna okumamış olurduk ama madem yapan olurmu diye sordun sende bunu okumuş ol. 3.500 e yaparım