netbozum
tr.link

Bu Sayfa Sizi Çok Kez Yönlendirdi

3 Mesajlar 1.164 Okunma
acebozum
tr.link

caylaq caylaq WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Bu hatayı alıyorum, sitede .htaccess görüntüleyemiyorum. Plask Panel mevcut.
Robots.txt attım sadece, .htaccess oynama yapmadım. Wordpress kurdum sonra sildim, databaseden de silinmiş zaten kendi kendine.

Ama wp giriş de alamamıştım. Şuan site kullanım dışı. Nasıl düzeltebilirim ?

403 - Forbidden: Access is denied.
You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.

Ayrıca ISS sorunu da alıyorum.

Hep daha ileriye!
googleasistan
reklam

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
Sorununuzu biraz daha detaylandırırsanız iyi olur. 403 hatası mı alıyorsunuz yoksa çok fazla yönlendirildi hatası mı? Sitede htaccess var mıydı yoksa siz kendiniz mi htaccess oluşturmaya çalıştınız? Aktif bir site miydi yoksa panele yeni mi taşıdınız?

Sitenizi panele yeni taşıdıysanız Plesk site ayarlarından hangi versiyonunu kullanacağınızı değiştirebilirsiniz. Yani www.example.com mu yoksa sadece example.com mu kullanılacak şeklinde bir ayar olması gerekiyor. Orayı değiştirmek sorunu çözebilir.

caylaq caylaq WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Aktif bir site idi. Çok fazla yönlendirdi hatası ayrı 403 ayrı aldım. WP yükleyip sildikçe herbirinde hata verdi. .htaccess yoktu ben de oluşturmadım ama ona yönelik hatalar aldım hep. Wordpress kurulunca da panelden giriş yapamadım. Kabul etmiyo. Sorun şurdan kaynaklanıyomuş: "wordpress kurduktan sonra index.php (wordpress) olarak değişmiş, wpye göre kurulmuş. Sonra silince index.php de varsayılana dönmemiş" yedeklerden hallettim.

Fakat hala kurmuş olduğum wpye loginden giriş sağlayamıyorum. wp-login kısmında sayfayı yeniliyo sadece. Yanlış da demiyo giriş de yapmıyo

Hep daha ileriye!
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al