lostyazilim
tr.link

Bu Site Bu Kadar Eder Mi ? - Öneri ACİL

16 Mesajlar 1.670 Okunma
acebozum
tr.link

yunus250022 yunus250022 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Beyler Ciddi Ciddi Site almayı düşünüyorum SİTE BU: http://www.internethaber724.com

200 Tl - 250 TL Civarı Bişey

http://wmaraci.com/site-analizi/internethaber724.com < gÖRDÜĞÜNÜZ Gibi tr 6 k 700 Küsürde Alexa Sıralamsı Mevcut Sizce Bu Site Alınır Mı

1 AYLIK ADENSELİ SİTE

elektronikssl
webimgo

NeoEkonomi NeoEkonomi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)
valla haber siteleri sıkıntı reis ajans kaydı filan muhabbeti var. yarın hak iddaa edemezsin. kendin de haber yapamazsın. Ayrıca veriler her şeyi açıklamaz. zaten yeni bir site. kendin de kursan aşağı yukarı o maliyete gelir. google news ya da yadex kaydı var mı bilmiyorum. Biraz daha araştırabilirsin. Ortada bir fiyat alsan da olur almasanda.

Ama bir yıl sonra internet siteleri güzel kazandırır ama yukarıdaki şartları taşırsa tabi.

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

NeoEkonomi adlı üyeden alıntı

valla haber siteleri sıkıntı reis ajans kaydı filan muhabbeti var. yarın hak iddaa edemezsin. kendin de haber yapamazsın. Ayrıca veriler her şeyi açıklamaz. zaten yeni bir site. kendin de kursan aşağı yukarı o maliyete gelir. google news ya da yadex kaydı var mı bilmiyorum. Biraz daha araştırabilirsin. Ortada bir fiyat alsan da olur almasanda.

Ama bir yıl sonra internet siteleri güzel kazandırır ama yukarıdaki şartları taşırsa tabi.

Hocam İyi dedinizde , Şu newsleri tam anlamıyorum ne işe yarıyolar bunlar

• Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)
Bunlar bir konu hakkında bir haber yapınca bir çok normal siteden üstte çıkar bir süreliğine hit patlaması yaşarsın tabiri yerinde.. Bulunmaz bir nimet. tabi her haber sitesi giremiyor.

wmaraci
wmaraci

mustafa94 mustafa94 o_0 Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Emekli Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 1398
  • Beğeniler 283 / 283
  • Ticaret 240, (%100)
hocam açıkçası site henüz 1 aylık olmasına rağmen alexada fena değil ve adsense de onaylı diyorsunuz(temada fena değil). yani herşeyiyle birlikte 200 lira civarı alınabilir bi site.bu parayı 5 6 ay sonra rahat çıkarırsınız hatta daha erken de olabilir sizin ilginize bağlı.hem adsense de onaylıymış bence kaçırmayın derim ama yinede satıcıyla bi konuşun belki indirim yapar direk alırsınız o zaman :)

Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Bunlar bir konu hakkında bir haber yapınca bir çok normal siteden üstte çıkar bir süreliğine hit patlaması yaşarsın tabiri yerinde.. Bulunmaz bir nimet. tabi her haber sitesi giremiyor.

Evet dogru hocam Google news bayagı zormuş ama Yandex Newsa girenler Cokta pahalı olmuyor biraz önce gördüm 500 tlye satıyolar yandex newse giren kardeşi ama Google News satttnmı bayagı para ediyormuş

• Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)
Aynen dediğim gibi, bu fiyata 1 ayda sende aynısını kurabilirsin. Böylece emeği kar kalır.

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

mustafa94 adlı üyeden alıntı

hocam açıkçası site henüz 1 aylık olmasına rağmen alexada fena değil ve adsense de onaylı diyorsunuz(temada fena değil). yani herşeyiyle birlikte 200 lira civarı alınabilir bi site.bu parayı 5 6 ay sonra rahat çıkarırsınız hatta daha erken de olabilir sizin ilginize bağlı.hem adsense de onaylıymış bence kaçırmayın derim ama yinede satıcıyla bi konuşun belki indirim yapar direk alırsınız o zaman :)

Hocam hiti Facebook veya Çekmiş olamazmı düşsün diye

Ek Olarak:

Aynen dediğim gibi, bu fiyata 1 ayda sende aynısını kurabilirsin. Böylece emeği kar kalır.

Hocam Peki Sizin önerebileceginiz İnternet Sitesi Olarak Hangi sektörü tercih edersiniz

mustafa94 mustafa94 o_0 Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Emekli Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 1398
  • Beğeniler 283 / 283
  • Ticaret 240, (%100)
haber sitelerinde illaki facebook ve twitter sayfaların olacak.siteni sürekli yayınlıyacaksın buralarda.böylece hiti artar.

Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?

hakim217 hakim217 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek memur
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar site benim sayaçtan gelenleri görünce merakettim şuan son 1 haftada gunluk iki tanıtım yazısı 2x5 10 tl geliri var arkadaşın belirttiği fiyat açık arttırma başlangıç fiyatıydı o fiyata satma gibi bir niyetim yok arkadaşa ilgisi için tşkler

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al