-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
valla haber siteleri sıkıntı reis ajans kaydı filan muhabbeti var. yarın hak iddaa edemezsin. kendin de haber yapamazsın. Ayrıca veriler her şeyi açıklamaz. zaten yeni bir site. kendin de kursan aşağı yukarı o maliyete gelir. google news ya da yadex kaydı var mı bilmiyorum. Biraz daha araştırabilirsin. Ortada bir fiyat alsan da olur almasanda.
Ama bir yıl sonra internet siteleri güzel kazandırır ama yukarıdaki şartları taşırsa tabi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Bunlar bir konu hakkında bir haber yapınca bir çok normal siteden üstte çıkar bir süreliğine hit patlaması yaşarsın tabiri yerinde.. Bulunmaz bir nimet. tabi her haber sitesi giremiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
hocam açıkçası site henüz 1 aylık olmasına rağmen alexada fena değil ve adsense de onaylı diyorsunuz(temada fena değil). yani herşeyiyle birlikte 200 lira civarı alınabilir bi site.bu parayı 5 6 ay sonra rahat çıkarırsınız hatta daha erken de olabilir sizin ilginize bağlı.hem adsense de onaylıymış bence kaçırmayın derim ama yinede satıcıyla bi konuşun belki indirim yapar direk alırsınız o zaman :)
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Aynen dediğim gibi, bu fiyata 1 ayda sende aynısını kurabilirsin. Böylece emeği kar kalır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
haber sitelerinde illaki facebook ve twitter sayfaların olacak.siteni sürekli yayınlıyacaksın buralarda.böylece hiti artar.
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
hakim217
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar site benim sayaçtan gelenleri görünce merakettim şuan son 1 haftada gunluk iki tanıtım yazısı 2x5 10 tl geliri var arkadaşın belirttiği fiyat açık arttırma başlangıç fiyatıydı o fiyata satma gibi bir niyetim yok arkadaşa ilgisi için tşkler