-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Film yerine Dizi sitesi tavsiye ederim.
Dizi sitelerinin devamlılığı vardır. Yani yüzlerce farklı web sitesinden film izledim.
Ama dizi olarak dizilab dışında hiç bir yerden dizi izlemem.
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Her kazancın bir cefası vardır bunu unutma.
Dizimag Türkiye'nin en iyi dizi sitelerinden bir tanesiydi. Günlük kazançları şuanki parayla 20.000 TL'nin üzerinde olan bir web sitesiydi. Sahibi şuan ceza evinde, sitelerde eser yok.
Dizilab, gerçekten işini laikiyle yapıyor. Üyelik sistemi olması, dizi takibi vs. gibi bir çokta özellik barındırıyor. Üstelik adamlar sitelerinin daha betada olduğunu ve %63nün tamamlandığını söylüyor.
Mesela arrow dün eklenmiş ve izlenme sayısı 90 K. Sadece bir dizinin izlenme sayısı 90 k ve 1 günde :) gerisini sen düşün dostum.
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Dizilab, gerçekten işini laikiyle yapıyor. Üyelik sistemi olması, dizi takibi vs. gibi bir çokta özellik barındırıyor. Üstelik adamlar sitelerinin daha betada olduğunu ve %63nün tamamlandığını söylüyor.
Mesela arrow dün eklenmiş ve izlenme sayısı 90 K. Sadece bir dizinin izlenme sayısı 90 k ve 1 günde :) gerisini sen düşün dostum.[/QUOTE]
Anladım. Hocam o adam neden cezaevine grmiş korktum doğrusu biraz :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Wordpress Hem Seo Açısından iyidir hemde kolaydır. Ancak yasal değildir . Çoğu Türk Film siteleri kıbrıstan yayınlıyolar burada yasaktır. Ona göre siz bakın. Biz de bir ara açtık ancak telif hakkı yedik onlara da dikkat etmek gerekir.
blogagaci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim tavsiyem filmleri upload eden adamların mailru ya da vk kanallarına girip videoların embed kodunu alarak eklemek :D ne uğraşacan yüklemeyle falan
1 kişi bu mesajı beğendi.