-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Ek Olarak:
Ek Olarak:
Yazıları bekliyorum
Ek Olarak: Bu arada resimleri kaldıracağım bumerangtan banlanmayayım
Son Haberler www.haberdetaylari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bumerang 'da Platin üye olmanın, tema ile alakası varsa bile %1 civarındadır herhalde. Tema en son bakacakları şey. Benim yanlış hatırlamıyorsam 2 senelik Platin üye hesabım var. En çok istedikleri şey, bol hit ve olabildiğince özgün olması. Yazılarınızı Yazarkafe 'ye ekleyerek hit alabiliyorsunuz bu en güzel yanı. İçerik iyiyse, iyi hit geliyor. Hürriyet 'de de çıkıyor Yazarkafe 'ye eklediğiniz için makaleniz ama oradan doğru dürüst hit geldiğini görmedim. Yani Yazarkafe 'den tıklayıp gelenler, Hürriyet 'den tıklayıp gelenlerden kat kat fazla.
www.hakancolak.com
Webileri
Webileri blogspot.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Lise Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sonunda platin üye oldum arkadaşlar. Tema ile alakası %90 civarında. Yani temamı değiştirince direk platin üyeliğe yükseldim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
güvenlik görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bumerang ile konu açılmışken daha öncelerde çok iyi reklamlar alıyorduk şimdi ise hiç reklam gelmiyor bumerang yeni görünümüne geçtikden sonra reklam gelmemeye başladı açıkcası :) bumerang`dan reklam alan varmı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Farklı konu açarak çöplük yapmayayım. Bumeranga imzamdaki sitemi kayıt ettireyim diyorum. Ancak platin üyelik ile girmek istiyorum. Kişisel blogum Altın üye. Ancak Yazarkafe benim için bu projede önemli. Sizce beklemeli miyim? Diğer yandan Altın olarak kabul edilirse yükseltmek için ne yapmak gerekli?