Edebiyat yapmak yada ders vermek benim işim değil.
Ben bir şey dedim kendi düşüncemi söyledim sende beni o kadar kişinin içinde küçük düşürmeye çalıştın hak mı sence ? ;)
He şunu şöyle söylim bumerang , gösterişe , içeriğe ve takipçilere bakıyor. Sen diyosunki webmaster diyip şöyle gösterişli yaparım falan felan ee adamlar zaten gösterişli istiyor tema gösterişli olcak diyor dikkat çekicek diyor içerik olacak diyor , özgün olacak diyor kendi bilgilerini paylaşıpda okuyamıyosan yazarkafe al sana diyor , parayamı ihtiyacın var al sana teklif diyor. O kadar kişi o kadar paylaşım yapıyor o kadar blogcu takipçisi var niye 4 lira kazanıyor'da sen 15 kişi takip edipte 32 lira kazanıyorsun aklım almıyor açıkcası. O zaman ne demek gerekir bumerang hiç bir siteye eşit davranmıyor demektir. Gerçi adamların amaçları belli para kazanamayana para kazandırmak sitesi gelişmeyene sitesini geliştirmek genelde yardım ediyorlar gelişsin diye ama 32 lira 3 teklif..........
Ben bir şey dedim kendi düşüncemi söyledim sende beni o kadar kişinin içinde küçük düşürmeye çalıştın hak mı sence ? ;)
He şunu şöyle söylim bumerang , gösterişe , içeriğe ve takipçilere bakıyor. Sen diyosunki webmaster diyip şöyle gösterişli yaparım falan felan ee adamlar zaten gösterişli istiyor tema gösterişli olcak diyor dikkat çekicek diyor içerik olacak diyor , özgün olacak diyor kendi bilgilerini paylaşıpda okuyamıyosan yazarkafe al sana diyor , parayamı ihtiyacın var al sana teklif diyor. O kadar kişi o kadar paylaşım yapıyor o kadar blogcu takipçisi var niye 4 lira kazanıyor'da sen 15 kişi takip edipte 32 lira kazanıyorsun aklım almıyor açıkcası. O zaman ne demek gerekir bumerang hiç bir siteye eşit davranmıyor demektir. Gerçi adamların amaçları belli para kazanamayana para kazandırmak sitesi gelişmeyene sitesini geliştirmek genelde yardım ediyorlar gelişsin diye ama 32 lira 3 teklif..........
Kimseyi küçük düşürme amacında değilim Allah aşkına bu nasıl bir anlayıştır.
Yanlış bilinen bir şeyi düzeltmek istedim sadece.
Forumda benim blogumla ilgili yaptığım hataları tek tek ortaya döksek sanırım insan içine çıkmamam gerekir. Ama burası hataları insanın yüzüne vurma sitesi değil, hata/sorun giderme sitesi.
Naçizane bir düzeltmede bulundum o kadar...
Bumerang'ın tema gösterişli olacak, şaşalı olacak şartını ben herhangi bir yerde okumadım. Tek şartları kullanıcıyı rahatsız edecek tasarım olmaması.
Tabi bu değerlendirmeyi nasıl yaptıklarını bilmiyorum, o ayrı bir konu.
Yani kime göre rahatsız edici?
Blogumu 15kişinin takip ettiği yok. Rakamı örnek vermişsinizdir muhakkak ama Google Analytics raporlarım 15'in yaklaşık 15katı fazlasını gösteriyor.
Bumerang'ın adaletli davrandığını savunmuyorum. Haklısınız bu konuda. Ama adamların "yardım etmek", "gelişimine destek sağlamak" gibi bir amaçlarının olmadığını da biliyorum.
Tek dertleri para kazanmak.
Biz de bi deneyelim bakalım tıklatalım kazanabilecek miyiz :)
Twitter'da Trend Topic listesindeki kelimeri ve Bumerang'ın size verdiği linki aynı tweet içinde kullanın.