-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar merhaba ; sitelerde geziniyordum böyle bir şey ile karşılaştım doğruluğu nedir sizce ?
faydaları zararları nelerdir ?
Whois ile backlink kasmak
Seo , Backlink kasmak hiç bu kadar kolay olmamıştı arkadaşlar sitelerinize standart hemen anında index aldırabileceğiniz çok basit seo backlink kasma siteleri mevcut yurtdışı kökenli olan bu sitelerde seo larınızın yükselmesi için backlink kasabilirsiniz. Peki bu siteler nasıl backlink otomatik oluşturuyor derseniz şimdi arkadaşlar bu tip whois sitelerinin algoritması her whois çekilen siteyi anasayfasında kaydeder ve pagerank ve dolayısı ile alexa’sı çok iyi derecelerde olan bu sitelerden bizim bir backlink almamız çok iyi olucaktır zamanla listelenme sayımızı arttırıcaktır örneğin bu internetsorunlari.com isimli sitemiz daha 15 günlük site ve şu anda günlük 150-250 civarında hit almakta sizce nasıl hit alıyor? tabiki buradaki makalede yayımladığımız gibi autobacklinks whois backlinks sitelerinden backlink alarak yada manuel olarak el ile girip birçok ünlü pagerank 9 8 7 olan sitelerden üyelik alarak üyelik bölümlerine profile yazarak dofollow link lasmaktır ayrıca bu aldığımız linkler ileride pagerank güncellemesi olursa 1.5 k yakın backlink’im var rahat pagerank değerim 4 olur diye düşünüyorum beklediğim skor bu zamanla tabiki daha iyi yerlere geliceğiz şu an domain ‘in yaşı küçük olduğundan pek fazla seo nun faydası şu aşamada gözükmüyor fakat ilerde bu şimdiden kastiğim backlinkler’in faydasını zamanla göreceğim ve sıralamada ilk 5 içerisine girmeyi düşünüyorum.
Şimdi sizlere bu backlink sitelerini paylaşayım
1- Usame.org ( 2460 adet backlink kasabilirsiniz ) tek yapmanız gereken websitesine girip sol kısımda hangi anahtar kelimede yükselmek istiyorsanız o kelimeyi yazıp altınada domain ismini yazmaniz gerekmektedir ve ortalama 15-20 dakika içerisinde otomatik indexler backlinkler kasmaya başlıyacaktır ve google anında bu indexleri indexliyecekitr.
2- Backlink Maker ( 100 adet kaliteli pgrank 8-9 backlink ) evet bu sitede ise çok kaliteli backlinkler var arkadaşlar 10000 tane çöp site yerine 100 tane sağlam siteden almak tabiki daha cazip
3- IMTALK.org : ( 2500 backlinks ) ortlama 2500 adet backlink kasmak istemezmisiniz gayet kaliteli whois backlinks kasma yoludur.
4- SubmitPro : ( 1000 backlinks ) 1000 adet kaliteli backlinks kasma yoludur fakat sitenin gıcık tarafı 900 saniye bu işlemi yapmadan önce reklamını izlemek zorundasınız :)))
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hocam şimdi webmaster forumlarında şöyle bir şey var bunu yaptım Seo'su tutar mı şunu yaptım Seo yükselir mi?.Seo temelde arama motorunun istediği yapıda bir site oluşturmaktır.Google Crawler'ın sitenizi daha hızlı taraması için gönderilen Whois adı altındaki backlink denilen şeylerin size pek bir yararı olmayacaktır.Şimdi siz habsettiğiniz o üç siteye üye olup link almaya başlarsanız tüm linkler bir anda gönderilecek ve siteniz Google tarafından penalyt alacaktır.Bu işlemi robotlar yerine manuel olarak el ile yapmanız daha mantıklıdır.Sizin yukarıda bahsettiğiniz link gönderme işleminden se manuel olarak belirli periyotlar çerçevesinde elle yapılan gönderme işlemi daha sağlıklıdır.yukarıda göndereceğiniz 1000 link elle ve gereğine uygun biçimde gönderilen 10 linke bedel olabilir.Bu tip çalışmalara yapılırken oldukça dikkatli ve kurallara uygun şekilde yapılması gerekir.İyi çalışmalar dilerim :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blacksheep adlı üyeden alıntı
Hocam şimdi webmaster forumlarında şöyle bir şey var bunu yaptım Seo'su tutar mı şunu yaptım Seo yükselir mi?.Seo temelde arama motorunun istediği yapıda bir site oluşturmaktır.Google Crawler'ın sitenizi daha hızlı taraması için gönderilen Whois adı altındaki backlink denilen şeylerin size pek bir yararı olmayacaktır.Şimdi siz habsettiğiniz o üç siteye üye olup link almaya başlarsanız tüm linkler bir anda gönderilecek ve siteniz Google tarafından penalyt alacaktır.Bu işlemi robotlar yerine manuel olarak el ile yapmanız daha mantıklıdır.Sizin yukarıda bahsettiğiniz link gönderme işleminden se manuel olarak belirli periyotlar çerçevesinde elle yapılan gönderme işlemi daha sağlıklıdır.yukarıda göndereceğiniz 1000 link elle ve gereğine uygun biçimde gönderilen 10 linke bedel olabilir.Bu tip çalışmalara yapılırken oldukça dikkatli ve kurallara uygun şekilde yapılması gerekir.İyi çalışmalar dilerim :)
çok teşekkür ederim hocam ; bu gibi siteler birde yabancı pekte bir yararı olmaz gibi ama sitelerimizi manuel olarak ekleyebileceğimiz sitelerin listesi gibi bir şey var mı acaba ; kendim tek tek kaydolayım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
AvukatDenizCelik adlı üyeden alıntı
çok teşekkür ederim hocam ; bu gibi siteler birde yabancı pekte bir yararı olmaz gibi ama sitelerimizi manuel olarak ekleyebileceğimiz sitelerin listesi gibi bir şey var mı acaba ; kendim tek tek kaydolayım :)
Daha önce yayınlanmış arşivleri bir araya getirerek çalışan siteleri ayırıp büyük bir arşiv yapıyorum bittiğinde isteyenler ile paylaşırım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
armoniy adlı üyeden alıntı
kalitesi olduktan sonra çalışmasının anlamı yok önemli olan içindeki düzen
girinci site kalitesi alexası linki falan düzgün olmasıdır
Kalitesini kontrol etmediğimi de nereden çıkarttınız :cool:
Ek Olarak:
Yeni formatladım sistemi o yüzden böyle düzenli 2 haftaya kadar benimki de öyle olur hocam :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blacksheep adlı üyeden alıntı
Daha önce yayınlanmış arşivleri bir araya getirerek çalışan siteleri ayırıp büyük bir arşiv yapıyorum bittiğinde isteyenler ile paylaşırım :)
teşekkürler hocam bizimlede paylaşırsanız çok sevinirm :)