-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
"maaş" dışı gelen her geliri maliye bir süre sonra takibe alıyor, hesabına gelen paraların hesabını veriyorsun, vergi vermediğin anlaşıldığı zaman ne kadar satış yaptığına bağlı olarak ceza+vergini veriyorsun
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
KadirKC hocam şimdi şöyle yapmayı düşünüyorum. Örneğin xxmedya.com aldım buraya yaptığım temayı yayınladım satın al butonu felan ekledım. Satın alma butonuna tıklayınca themeforest satış paneline yönlenecek. Öyle sorun olmaz gibime geliyor.
www.umitunver.net kişisel bloğum
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hocam yakalanmadıgınız sürece serbest:D
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yakalanmak istemiyorum :D yasal olmayan işde yapmak istemiyorum :D fakat satmak istiyorum.
www.umitunver.net kişisel bloğum
sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Fatura kesen bi yerle anlaşın bence KDV'sini filan ödeyin o kişiye. Faturasını kessin yani, sizde ona belli bi ücret ödeyin :D yani çok yakın biri veya akrabanız olması lazım :) Kimse başkası adına hizmet vermediği şeyin faturasını kesmez. Daha sonra sorun çıktığında fatura kesen kişi muhattap olur ve çoğu kişi bunla uğraşmak istemez. Ya ilerde sorun çıkarsa diye. Çünkü verdiği bir hizmetin faturası değil, bilmiyor tema nedir yani :D yada bilişim şirketleriyle filan çalışın temalarınız güzelse. Dediğiniz gibi düzgün bişi çıkartacaksanız themeforest te filan satabilirsiniz problem olmaz.