-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
video kurgu, web site düzenlem
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba canliizle.tv sitesini geçenlerde açtım tamamen yasal bir site olmasını hedefliyorum fakat daha önce böyle bir site açmadığım için pek bilgi sahibi değilim. nasıl bir yol izlenmeli sitenin mahkeme kararı ile engellenmemesi için ne yapmam gerekiyor? bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bazı tv ler paylaşıma izin veriyor bazı tv ler vermiyor. İzin verilmiyorsa hiç paylaşmaya gerek yok. Adsense ile kazanmayı düşünüyorsanız zaten bu tarz riskler almazsınız diye düşünüyorum
Kişisel Blog: www.onurr.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dediklerimin arasında çok fark yok aslında :)
Dasha
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
engelliyemezsin fakat kanal sahipleri uyari yapmadan kesinlikle böyle birşeyde bulunmuyorlar uyar kaldır prensipi var bu işte kaldirmassan kapanır anca arkadaşıgın dedigi gibi izin veren kanallar var vermiyen kanallar var
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bunla ilgili bir yazı varmı izin verenler vermeyenler yada bunla ilgili bir yasa
Dasha
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
izin veren yada vermeyen kanaldan kastım kanal sahipleri takmıyor günümüzde fox tv gibi kanallar izlemeye giriyordum internette karşılaştıgım yazı şu şekildeydi telif hakları nedeniyle yayından kaldırılmıştır yani sitenizin ne kadar göze battıylda alakalıbazı kanal sahipleri hiç bakmıyor yani bazıları ise sürekli takip ediyor telif içinde mail belirtiysen zaten ilk önce uyarı alırsın ben maç sektöründeyim dijitürkden hep ilk uyarı alıyorum.