1 Hafta önce foruma Girmekte olduğunuz site zararlı programlar içermektedir konusunu açmıştım. Ne yaptıysam bir türlü bu sorunu çözemedim. Farklı temalar, sıfır sql denememe rağmen google ve virüstotal sitede sorun bulmakta(virüstotalda hata sayısıda 2 ye çıktı.). Aynı temayı başka bir sitenin subdomainindede denedim. Bir sorun çıkmadı daha. Pek birşeyde paylaşmıyorum orada. Şimdi sql yedeğimi aldım. 0 wordpress kurup google webyöneticinden sitemap'ı sildim. url kaldırma isteğinde bulundum.Daha sonra webyöneticisinden bu siteyi komple kaldırıp siteyi hosttan tamamen silip 1-2 gün beklemeyi düşünüyorum. Bu çözüm olmayabilir ama kalan son ümidimde bu.
Bu ana kadar siterdeki herşeyi değiştirmeme rağmen bu sorundan kurtulamadım. nietim backlink almak değil. site adını vereyim virüstotaldan bakın, şu an 0 kurulmuş şekilde site bir inceleyin aklınıza gelen birşey olursa yardımlaşalım. Bu güne kadar bu tarz sorunlar yaşadım ama çözüm yolları vardı. Bunda o uyarı neden geliyor daha onu bile tam olarak çözemedim. Umarım hiç bir webmaster arkadaşım böyle çaresiz kalmaz :(
site: www.hdfilmce.com