lostyazilim

Çaresizim ve tüm fikirlere açığım

3 Mesajlar 857 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

wodoo wodoo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Bilgisayar Operatörü
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 12 / 11
  • Ticaret 1, (%100)
1 Hafta önce foruma Girmekte olduğunuz site zararlı programlar içermektedir konusunu açmıştım. Ne yaptıysam bir türlü bu sorunu çözemedim. Farklı temalar, sıfır sql denememe rağmen google ve virüstotal sitede sorun bulmakta(virüstotalda hata sayısıda 2 ye çıktı.). Aynı temayı başka bir sitenin subdomainindede denedim. Bir sorun çıkmadı daha. Pek birşeyde paylaşmıyorum orada. Şimdi sql yedeğimi aldım. 0 wordpress kurup google webyöneticinden sitemap'ı sildim. url kaldırma isteğinde bulundum.Daha sonra webyöneticisinden bu siteyi komple kaldırıp siteyi hosttan tamamen silip 1-2 gün beklemeyi düşünüyorum. Bu çözüm olmayabilir ama kalan son ümidimde bu.
Bu ana kadar siterdeki herşeyi değiştirmeme rağmen bu sorundan kurtulamadım. nietim backlink almak değil. site adını vereyim virüstotaldan bakın, şu an 0 kurulmuş şekilde site bir inceleyin aklınıza gelen birşey olursa yardımlaşalım. Bu güne kadar bu tarz sorunlar yaşadım ama çözüm yolları vardı. Bunda o uyarı neden geliyor daha onu bile tam olarak çözemedim. Umarım hiç bir webmaster arkadaşım böyle çaresiz kalmaz :(

site: www.hdfilmce.com

.
wmaraci
reklam

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Hocam sizin için sorunun kaynağını araştırdım. Quttera ve BitDefender uyarı veriyor. Quttera, 17 dosyanızın zararlı olduğunu söyledi. Benim
tahminlerim:

-Eğer temanız w*rez ise bu hatayı veriyor olabilir.

-Tema dosyalarının kodlarında zararlı sitelere link verilmiş olabilir.

-Tema dosyalarında virüs bulunmuş olabilir ve bu virüsler yalnızca Quttera ve BitDefender veritabanlarında tanımlanmış olabilir. (Düşük ihtimal)

Tavsiyem tema değiştirmeniz. Çünkü ayrıntılı raporunuza
baktığım da ana dizinlerde
sorun var. Örneğin /index.php, /index.html, /, /#

Hostinginizden zararlı yazılım tespiti talep edebilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Quttera ayrıntılı raporu aşağıda. BitDefender ayrıntılı rapor vermiyor.

http://quttera.com/detailed_report/www.hdfilmce.com
wodoo

kişi bu mesajı beğendi.

wodoo wodoo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Bilgisayar Operatörü
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 12 / 11
  • Ticaret 1, (%100)
Teşekkür hocam. Emeğinize sağlık. Domaini hosttan tamamen kaldırdım ve blogger'a yönlendirdim. Bloggerdada basit kendi temasını kullanıyorum. Host ip'sinden kurtardım. google webmasterdan indexleride sildim ama virüstotal ve google hala ısrarcı bu konuda. Hostumda bana ait olmayan diğer siteleri virustotalde arattığımda onlardada uyarılar veriyor. Domaini google'nin sistemine yönlendirmeme rağmen bir düzelme göremedim. 2 İhtimal var. ya bulunduğum hosttan kaynaklı domaini pislettim ya da garip bir saldırı yedim domain kirlendi. Tüm işi gücü bıraktım buna kafam takıldı uğraşıp duruyorum. Arada bir nokta var ben kaçırıyorum orayı düşündükçe kafayı yiyeceğim. :(
Blogger adresi taramasında sistem temiz : full-film-hd-izle.blogspot.com
Domain yönlendirme taramasında ise sorun devam ediyor : hdfilmce.com

.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al