-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Node.js uygulama geliştirici
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba dinamik bir websitesine mevcut CDN ayarlarımız hazır varsayarsak, yeni eklediğimiz bir fotoğrafı nasıl yayınlayacağız. Kısacası api ile mümkün mü acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hangi cnd servisinin hangi hizmetini kullanıyorsunuz veya kullanmayı düşünüyorsunuz? Servis almak istediğiniz yere ve hizmete göre de api olayı değişir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
keyCDN. hersey tamam yazdığım panelden fotoğraf eklediğimde bunu nasıl CDN de dağıtacağım yada yollayacağım
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam şöyle bir şey, ben netdirekt cdn kullanıyorum.
Üye oldun, her şey hazır. servis sağlayıcı (cdn veren yer) sana bilgilerini verecek. İşte diyecek ki alanadına bir tane cname ekle diyecek. mesela cdn.cizgi.site değerini felancafilanca.cdnservisinadresi.com olarak belirle diyecek.
Böylece senin adresinin bir kopyası sanki orada çalışacakmış gibi ayarlanacak (Farzı misal)
Şimdi sen resimlerinin adresini cizgi.site/images/resim.jpg şeklinde değil de cdn.cizgi.site/images/resim.jpg olarak verirsen o servis üzerinden resimlerin gösterilecektir.
www.ontedi.com
www.cizgi.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
evet o kısımlar tamam. demek istediğim herseyini yaptım. c name ekledim linkleri ekledim vs. sonra gittim galeriye bir fotoğraf ekledim. onu nasıl göstereceğim sonraki eklediklerimi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
anladım kendisi ilk istekte otomatik upload edecek diğer isteklerde lokasyondan çekecek. bişey yapmama gerek kalmıyor o zaman
1 kişi bu mesajı beğendi.