forumda bir arkadaş Parabilir adlı bir siteyi tanıtmıştı ben biraz daha detaylı tanıtayım dedim. Firma hesabınızda 25 TL biriktiğinde ödemeyi paypal hesabınıza yapmakta. Henüz ödeme almadım alınca ödeme kanıtı da eklerim :) Yazı yazarak,soru sormak,soru cevaplayarak,yarışmalara katılarak,bütçe yönetimi yaparak hem eğlenirken hemde gelir elde edebilirsiniz.
[*]Özgün içeriğe sahip en az 200 kelimelik yazın 5 kişi tarafından beğenilirse 50 puan kazanırsın.
[*]Sorduğun her sorudan 1 puan kazanırsın.
[*]Her doğru cevabından 1 puan kazanırsın. (Şikayet edilen sorulardan kazanılan puanlar iptal edileceği gibi -100 ceza puanı alacaksın.)
[*]Davet ettiğin arkadaşın ParaBilir'e üye olduğunda 10 puan kazanırsın.
[*]Tanımlı gelirin olduğunda her ay otomatik olarak 5 puan kazanırsın. 1 tane de gelirin olsa, 5 tane de gelirin olsa her ay otomatik olarak kazanacağın puan 5'dir.
[*]Tasarruf hedefi belirlediğinde her ay otomatik olarak 50 puan kazanırsın.
[*]Tasarruf ederek gelirinden az harcamayı başarırsan 50 puan kazanırsın. (Bu puanı kazanabilmek için 12 farklı günde gider girişi yapmış olmalısın.)
[*]En az 5 farklı gider kategorisine sahip gider bütçesi oluşturduğunda her ay otomatik olarak 50 puan kazanırsın.
[*]Haftanın 1 günü gider girişi yaptığında 1 puan kazanırsın.
[*]Haftanın 2 günü gider girişi yaptığında 2 puan kazanırsın.
[*]Haftanın 3 ve daha fazla gününde gider girişi yaptığında 3 puan kazanırsın. Gider girişinden haftada en fazla 6 puan kazanabilirsin.
[*]Tanımlı hesabın olduğunda her ay otomatik olarak 5 puan kazanırsın. 1 tane de hesabın olsa, 5 tane de hesabın olsa her ay otomatik olarak kazanacağın puan 5'dir.
[*]Tanımlı kasan olduğunda her ay otomatik olarak 5 puan kazanırsın. 1 tane de kasan olsa, 5 tane de kasan olsa her ay otomatik olarak kazanacağın puan 5'dir.
[*]Tanımlı kredi kartın olduğunda her ay otomatik olarak 5 puan kazanırsın. 1 tane de kredi kartın olsa, 5 tane de kredi kartın olsa her ay otomatik olarak kazanacağın puan 5'dir.
: Üye olduktan sonra paypal hesabınızı paypal hesabım bölümünden kaydetmeyi unutmayın.