lostyazilim
tr.link

Cloaker v1 Reklam Çıkamayan Kalmasın

2 Mesajlar 1.260 Okunma
lstbozum
tr.link

RIFKI RIFKI Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
CLOAKER v1

Birçok reklam verenin sorun yaşadığı reklamlarda/sitelerde reklam çıkamamalarını kafamıza taktık...
ve buna bir çözüm getirmek için kolları sıvadık. :)

Cloaker v1 ile reklamı onaylanmayan siteleri kolaylıkla onaylatıp satışa ve hit almaya başlayabilmektedirler.
Uzun zamandır tarafımızca kullanılıp olumlu sonuçlar aldıktan bu sistemi bir süreliğine paylaşıma açıyoruz.

CLOAKER v1 NE İŞE YARIYOR ?

Facebook, Google, Yandex vb. platformlar üzerinde reklamı onaylanmayan siteleri onay alarak pürüzsüz bir şekilde devam etmesini sağlamaktadır.

CLOAKER v1 NASIL KULLANILIR ?

Birçok reklam veren yerli/yabancı cloaker sistemi kullanmakta. Biz tekrar açıklayalım yeni kullanacak olanlar zorluk çekmesin.
"GERÇEK SİTE" = Size ait olan reklamda gözükmesini istediğiniz site adresini girin. (http://www.siteadi.com)
"SAHTE SİTE" = Reklam botlarını kandırmak için belirteceğiniz site adresi girin. (http://www.siteadi.com)

"OLUŞTUR" butonuna bastığınız da size goo.gl üzerinden kısa URL verilmektedir. Bu URL ile reklam vermek istediğiniz platforma giriniz.

İşlem göründüğü gibi oldukça basittir.
Keyifle kullanın...

Dipnot:
Bu sistem tarafımızca yaklaşık 1 yıl ve üzeri süredir kullanılmaktadır. Tüm testleri vs. yapılmıştır hiçbir reklam botuna takılmamaktadır.
Reklamı onaylanmayan arkadaşlar görsel ve metin seçimlerini dikkatlice yapmalarını tavsiye ederim.
Google adwords üzerinde shortURL geçerli mi tam olarak bilmiyorum kendim google üzerinden reklam çıkacağım zaman cloaker kodunu direk sitenin index dosyasına ekliyorum bunun için google adwords için yapamayanlar destek isteyebilir.

LİNK: Kaldırıldı...

wmaraci
reklam

Bonneval Bonneval WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Adwords danismani
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 42 / 56
  • Ticaret 1, (%100)
Adwords icin nasil kullanacagiz hocam bunu tam olarak anlayamadim.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al