lostyazilim
tr.link

CloudFlare için dosyalarımı da taşımam gerekiyor mu?

28 Mesajlar 2.676 Okunma
acebozum
tr.link

JigSaw JigSaw Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

carpedien adlı üyeden alıntı

film sitem var adsense ile işim yok:) eğer böyleyse hiç bi şey yapmadan ns ile halloluyorsa vps alacağıma bu siteden paket alır böyle devam ederim. gayet iyi ve mantıklı.

Cloudflare settings > performance settings >cdn+ full opt.

sorun yaşamıyorsan böyle yap derim ve hatta yayınladığın orda kalıyorsa düzenleme ihtiyacı hissetmiyorsan, yine aynı menüde Minimum expire TTL 1 year yap. acayip faydasını görürsün.

wmaraci
reklam

carpediem carpediem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)

keremsamet adlı üyeden alıntı

Cloudflare settings > performance settings >cdn+ full opt.

sorun yaşamıyorsan böyle yap derim ve hatta yayınladığın orda kalıyorsa düzenleme ihtiyacı hissetmiyorsan, yine aynı menüde Minimum expire TTL 1 year yap. acayip faydasını görürsün.

free plan'da bu geçerli mi peki? ayrıca ssl'de geçerli olacak mı şimdi?

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

Durotan adlı üyeden alıntı

Ne gibi sıkıntı veriyor? Ben hem CF hem de Adsense kullanıyorum.

Seni bana Allah gönderdi :D Ya bu blogger ile adsense kullanımını araştırıyorum. Herkes bandan şikayetçi. Adsense yetkilileri istatistiklerde amerika olarak görüyormuş. Organik trafiği göstermek için ayar var ama ingilizce ben bunu blogger'a entegre edemiyorum. Sen ekstra bir ayar yaptın mı kendi siten yada her ne kullanıyorsan onun için?

Ek Olarak:

free plan'da bu geçerli mi peki? ayrıca ssl'de geçerli olacak mı şimdi?

tabi geçerli. ssl olayı da, eğer sen dns panelinde www ve siteadi.com bölümündeki cloudflare güneş ikonlarını aktif edersen, yani turuncu yaparsan ssl ve ayarlarını kullanabilirsin.
carpediem

kişi bu mesajı beğendi.

Durotan Durotan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)

Seni bana Allah gönderdi :D Ya bu blogger ile adsense kullanımını araştırıyorum. Herkes bandan şikayetçi. Adsense yetkilileri istatistiklerde amerika olarak görüyormuş. Organik trafiği göstermek için ayar var ama ingilizce ben bunu blogger'a entegre edemiyorum. Sen ekstra bir ayar yaptın mı kendi siten yada her ne kullanıyorsan onun için?

Daha önce blogger için kullanmadım ama aylardır kullanıyorum her ikisini de herhangi bir ban durumuyla karşılaşmadım. Özel bir ayar da yapmadım.

Adsense'te tıklamaları doğru ülkeden gösteriyor. Belki başka bir sorundan kaynaklanabilir sizinki, bilemiyorum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)

Ek Olarak:

tabi geçerli. ssl olayı da, eğer sen dns panelinde www ve siteadi.com bölümündeki cloudflare güneş ikonlarını aktif edersen, yani turuncu yaparsan ssl ve ayarlarını kullanabilirsin.

bütün hepsini işaretledim bekliyorum şimdi:)
anlamadığım, yeni içerik eklediğimde (bu site cache yapıyor ya hani) nasıl anında ekleyecek?

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

Daha önce blogger için kullanmadım ama aylardır kullanıyorum her ikisini de herhangi bir ban durumuyla karşılaşmadım. Özel bir ayar da yapmadım.

Adsense'te tıklamaları doğru ülkeden gösteriyor. Belki başka bir sorundan kaynaklanabilir sizinki, bilemiyorum.

Son 5 saattir deneme yanılma çalışması yapıyorum. Blogger panelinde böyle görünüyor ve adsense + google analytics te senin dediğin gibi türkiye görünüyor. Bu durumda saldırı oldugu dönemlerde sadece reklamı kaldırmak yeterli anladıgım kadarıyla? Beni düşündüren tamamen şu panel. Birde cloudflare panelinde Websites>apps kısmında google analytics UA-xxxx takip kimliğinizi yazdınız mı? Bu şart mı?

Durotan Durotan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)

Son 5 saattir deneme yanılma çalışması yapıyorum. Blogger panelinde böyle görünüyor ve adsense + google analytics te senin dediğin gibi türkiye görünüyor. Bu durumda saldırı oldugu dönemlerde sadece reklamı kaldırmak yeterli anladıgım kadarıyla? Beni düşündüren tamamen şu panel. Birde cloudflare panelinde Websites>apps kısmında google analytics UA-xxxx takip kimliğinizi yazdınız mı? Bu şart mı?

Bu Websites > Apps kısmı CloudFlare'deyse yazmadım.

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

bütün hepsini işaretledim bekliyorum şimdi:)
anlamadığım, yeni içerik eklediğimde (bu site cache yapıyor ya hani) nasıl anında ekleyecek?

cache kısmı gerçek sorun olmuyor, o kısımları hiç düşünme, emin ol şuandan itibaren %30 daha hızlı oldugu için siten bir haftaya , sıralamada da farkı yaşayacaksın.

• Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)

cache kısmı gerçek sorun olmuyor, o kısımları hiç düşünme, emin ol şuandan itibaren %30 daha hızlı oldugu için siten bir haftaya , sıralamada da farkı yaşayacaksın.

şu an sorgulama yaptığımda cloudflare'da görünüyor, ssl ne zaman görünmeye başlar acaba? çok iyi oldu bunu keşfettiğim vps'den daha avantajlı:)

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

Bu Websites > Apps kısmı CloudFlare'deyse yazmadım.

https://www.cloudflare.com/cloudflare-apps?z=sitedi.com

şu alanda, domaininizi sona ekleyin, listede analytics var. onun bi faydası var mı? eklemek lazım mı?

Ek Olarak:

şu an sorgulama yaptığımda cloudflare'da görünüyor, ssl ne zaman görünmeye başlar acaba? çok iyi oldu bunu keşfettiğim vps'den daha avantajlı:)

tarayıcıda ssl logosu yada ekini ben görmedim bu zamana kadar, ama cloudflare'ın söylediğine göre ssl var. herhangi bir ayarla oynamadıysan...

https://www.cloudflare.com/cloudflare-settings?z=siteadi.com

şurada ssl kısmında Flexible ssl aktif olması lazım.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al