Güzel konu. Benim de aklıma takılan bir nokta var. Envato ya script göndermek için yazdığımız yazılımların bir freamwork a ait olmasi gerekiyor mu ? Yoksa free olarak yazabiliyor muyuz ?
Scriptlerin sayfasında kullanıldıysa, framework'ü yazıyor. Yazmayan da gördüm, onlar demek ki sadece PHP ile kodlanmış. Kesin olmasa da bir cevap.
1- CodeCanyon da yazar olmak için önce online yaptıkları sınavı geçmen lazım ki sınav çok basit..
2- Sattığın uygulamanın bir benzeri yada daha iyisi daha önce yayınlanmamış olması lazım yoksa onaylamıyorlar...
3- CSS kodalamasına ve kod düzenine çok aşırı önem verirler. örneğin footer yerine alt yazarsan onaylanmaz..
4- Kod içindeki /* Yorum*/ satırlarına ve yaptığın uygulamanın readme bölümü çok önemli oda onaylanma sebebidir.
2- Sattığın uygulamanın bir benzeri yada daha iyisi daha önce yayınlanmamış olması lazım yoksa onaylamıyorlar...
3- CSS kodalamasına ve kod düzenine çok aşırı önem verirler. örneğin footer yerine alt yazarsan onaylanmaz..
4- Kod içindeki /* Yorum*/ satırlarına ve yaptığın uygulamanın readme bölümü çok önemli oda onaylanma sebebidir.
Doğru bunları duymuştum. Fakat online sınav şu anda kaldırılmış olabilir mi? Başka yerlerde de duydum ama ben şu anda script yükleme sayfasına gittiğimde direkt dosya seçimi geliyor. Acaba scripti gönderdikten sonra mı çıkıyor sınav anlamadım.