3rdi91
Alonebusinessman
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi bir iş yapmak istiyorum. Bu konuda daha önce codecanyon üzerinden veya başka bir platform üzerinden aldığı/yaptırdığı mobil uygulamadan para kazanlar var mı? Sürecin detaylarını tecrübeli kişilerden öğrenmek istiyorum. Cevabını aradığım sorulardan bazıları ;
- Türkçe editleme
-Reklam çalışmaları
-Sektör seçimi
- Reklam geliri eşiği ( kaç indirmeden sonra ortalama bir gelir elde edilir ).
Şimdiden teşekkürler.
http://accastay.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Merhabalar tabi ki para kazanan olmasa sektör ilerlemezdi hocam,
Öncelikle uygulamanızı kesinlikle ingilizce ayarlayın evrensel olması çok iyi sonuç olarak bakarsanız bugün ing bilmeyenler bile genel uygulama oyun kavramlarını biliyorlar ing olarak
reklam çalışmaları değişiklik gösterir bölge şehir il ilçe saat'e göre geliriniz artar veya eksilir bir türkiye üzerinde ki çıkan reklam ile yurt dışı amerika ispanya ingiltere tarzı ülkelerde çıkan reklamların eşleşme ve gelir oranları çok çok farklı
indirme sayınız değil önemli olan aktif kullanıcı tutmanızdır oyunda yada uygulamada 1 milyon indirmeniz olsun içinde kullanıcı olmadıktan sonra tırt ama 1000 indirmeniz olsun 750 si aktif kalsın aylık 1000 lira gibi bir miktar kazanırsınız rahatça
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Konu benimde ilgimi çekti ancak hiç bilmiyorum uygulama işimi. Adsense yüklü bir kadın sitem var ingilizce. Şimdi ben dediğiniz siteden uygulama alsam, sitemin içeriğini çekip uygulamada yayınlasa, yeni yazıları bildirim geçse mesela. Böyle birşey kolay mı ? Hazır uygulamalar bu şekilde adres girsem çalışır mı hemen ?
1 kişi bu mesajı beğendi.