-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Merhaba arkadaşlar ünlü bir platform üzerinde çok çok ciddi bir açık buldum bu açık sayesinde platform üzerinde ücretsiz bir şekilde bakiye alabiliyorsunuz. Şöyle düşünün platformu söylemeyeceğim ondan dolayı başka bir platform üzerinden örnek veriyorum. Twitch üzerinden hesabınıza sınırsız bir şekilde istediğiniz kadar bakiye tanımlayıp bunu kullanıp istediğinize bağışlayabiliyorsunuz. Bu denli ciddi bir açık. Bu açık kötüye kullanılırsa firmayı ciddi itibar kaybına ve zarara sokacak bir açık. Ancak kendilerine yazdığımda açığın nerede olduğunu direkt söylememi istediler ve üstü kapalı şekilde tehtit ettiler. bende bu denli önemli bir açık için ödül istedim bu ödül verileceğini garanti ederseniz açığı söyleyeceğim dedim. Ancak geri dönüş yapmadılar. Acaba neden takmıyorlar bu rahatlık nereden geliyor. Nasıl ciddiye almalarını sağlarım?
Kanuni
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Müh
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
O platformda bir hesap açın. Kendinize bol bakiye yükleyin. Ama harcamayın. Bunu da videoya alın. VPN kullanarak gizli bir hesaptan videoyu mail ile atın. "Ben açığı bulduysam başkası da bulur. Ben zarar vermeyeceğim fakat başkası ocağınızı söndürmesin" deyin. Muhtemelen cevap gelecektir. Çünkü kanıt olmadan insanlar size inanmayabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Vpn + tor kullan yaparken
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşların dediği şey video baştan sona çekme sen önce bu açığı kullanıp bakiyeni tanımla açtığın fake hesaba sonrasında de ki bakın bu hesapta şuan bu kadar bakiye var diye bir kısa video atın ve onlar panelden hesabı kontrol edecektir ve bakiyenin sizde yüklü olduğunu görecektir ( Yani ödeme yapmadan bakiye aldığınızı göreceklerdir )
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Açığı bana söyleyin ben vereyim size para hocam, yabancıysa itina ile sömürülür :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Sitenin kendi bilgisi var zaten. Site adını paylassanız daha rahat fikirler üretilebilir