fRee
Be fRee
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar bi arkadaşımla tartıştık nasıl alınır var mı bi yolu çözüm bulamadık. Şimdi örneğin bir şehir domaini istanbul.com.tr bu domaini nasıl alabiliriz? Boş olduğunu varsayalım nasıl alabiliriz bunu? Bir firmayla çalıştığım iş yeriyle alakalı comtr hakkında görüşmüştük. Hatırladığım kadarıyla adamlara dedim firmanın adı örneğin Elma Lokantası değil başka isim adına vergi levhası abdi ltd şti dedim ama bu vergi levhası üzerinden Elma com tr yi almak istiyoruz tabi alabilirsiniz önemli değil vergi levhasını gönderin kaydedelim demişti diye hatırlıyorum. Buna istinaden örnek istanbul comtr yi herhangi bir vergi levhası üzerine alabilir miyiz? ya da başka yolu var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bu olayı bende duydum. Ama alabilsen bile elma şirketi kurulup kendi vergi levhası ile başvurursa senin elinden domaini alıyor. Senin aldığında kalıcı olması için şirket ismine, yaptığın işe uygun bir vergi levhasına alman lazım.
Elma tornacısı da o domaini alabilir. Tabi sen önce aldıysan şirket doğrularsa alamaz. Patent olayı var.
fRee
Be fRee
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bir arkadaşımla sohbet esnasında com.tr domaini 25 tlye almış tabi dolar cıkmadan önceki mevzu faturasını gösterince şaşırdım. Yani demek istediğim domain fiyatına belgesiz com.tr yi alabiliyor muyuz
rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kimlikle adsoyad 25tl, diğer türlü marka tescil lazım
wordpress-html-css-web işleri yapılır
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Herhangi bir COM.TR (*) alan adını 200 TL gibi bir ücret ile, aracı firmalar sayesinde regleyebilirsiniz.
* Marka, şehir, illegal, vs. dışında.