-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
@tezindir sen şöyle yap dostum hiç riske girme o iş öyle sıkıntılı olabilir, şimdi GoDaddy Promo Code şeklinde google amcada arama yap bulabildiğin kadar kod bul bu kodlar $0.99 olabilir $1.49 olabilir $2.99 olabilir yada %30 - %40 indirim kodu şeklinde olabilir ve bulduğun bu kodlar ile alışverişini yap hiç riske girme
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Ama omur boyu 1 dolara domain kaydecegim diye dusunuyorsan yanilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bir hesapta 1 kere kullanabiliyorsun, ancak farklı hesapların her birinde ayrı ayrı kullanabilirsin.. tabi bununda bazı sınırlandırmaları olabilir, o sebeple ilerde sorun çıkmaması için denemeni tavsiye etmem.. sen google dan başka kodlar da ara bir sürü kod kaynıyor onları kullan derim.. yine de tercih senin dostum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Omur boyu derken belli bir zaman sonra o kodlar senin hseaplarin icin gecmeyecek daha once kullanmisiniz diyecek
Farkli farkli hesaplar acip kodlar girmek ne kadar saglikli bilmiyorum ama bu is bu kadar kolay olsaydi millet bu sekilde domain kaydederdi domain basi 7 dolar kar ederlerdi
Belkide bu kadar kolaydir kimse denemiyordur
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Anlatamıyorum galiba, kaydetmesine kampanya sınırı dahilinde kaydedersin ama ya GoDaddy bu yaptığını farkederse ne edersin onu da bi düşün derim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
tahminim aynı kart ile bir sınırlama mevcut olabilir diye düşünüyorum ama yine de denemeden bilemeyiz.. hayırlısı ne diyelim..
Ek Olarak: kart sınırlaması varsa şayet onuda sanal kart oluşturma imkanın varsa onla aşabilirsin bu kıyakta benden sana :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Ayri ayri hesap acip denemedim ne deme yalan olur ama senden kimlik dogrulamasi isterlerse 35 domaine ayni kimlik resmini gonderirsen problem olabilir.
Godaddy belki ben 1 dolarima bakarim diyebilir sorun cikarmaz
Belkide vay kurnazin yaptigina diyip domainlerin sikintiya girebilir
Belkide baska bir seyler yapabilir
Gerisi sana kalmis sen illa ben 35 domain alacagim kafasiyla yapma bu isi buldugun kaliteli domainleri almaya calis o zaman 30 tl bile versen acimazsin
Simdi 1 dolar be ne olacak diyip 1 dolar etmeyecek 35 tane domain alacaksin uzatma zamanlari gelecek yenileyemeyeceksin satsan kimse almayacak bosa kurek cekip durusun