balibey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar amacım connected2.me gibi bir site kodlamak bunun için HTML css gibi tasarımları biliyorum az çok yapabilirim phpde biliyorum normal PHP kodlaması yanı az çok biliyorum onuda neyse başka hangi dil gerekli JavaScript gerektiğini duydum js den anlamıyorum hiç kodlamadim nasıl bir yöntem izleyebilirim direk PHP bilmiyormuş node js ye baktım ama anlamadığım bir iki olay var mesela anonim konuşmayı nasıl yaptirabilirim chat olayni az çok cozdum socket ile oluyormuş bu işi bana kısa yoldan anlatabilir misiniz amacım öğrenmek yani bi yerden baslayacagim javascriptsiz haledebilirmiyiz bu işlemi acaba
balibey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam anlayamadığım olay anonim mesajlaşma yı nasıl sağlayabileceğini yanı şöyle birşey connected2 de de olduğu gibi kullanıcı ve anonim etkileşimini cozemedim
Ek Olarak: Yanı dediğim gibi anonim olayini cozemiyorum aslındahazir bir scripte eklemek istiyorum bu olayı böylelikle beni HTML css PHP den kurtacaktir ama bunu tam nasıl yapabilirim chat olayı scripte mevcut ama yazan kişiyi gizlemiyor ve mesajları da herkese açık olarak gosteriyor
Ek Olarak: Bide şimdi sadece anonimlik olayni anlamadım onu nasıl yapabilirim kullanıcı ve yazan anonim olayı