-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar sunucumda bir site varda başka bir site daha eklemek istiyorum onu nasıl yapabilirim? sql ve public_html yedekleri mevcut.. godaddy'den ns1 ve ns2'ye ip'leri de ekledim fakat sonrası yok bende :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebCoder
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Şimdi elindeki host mu sunucumu ? Önce bunu belirt
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Godaddy'den NS adreslerini eklerken ne gibi bir hata alıyorsunuz?
NS adresi yönlendirmeden sadece A, CNAME, MX, TXT kayıtları oluşturarak da sunucuyu kullanabilirsiniz. Godaddy'nin DNS'ini kullanmış olursunuz bu da bir çakışmaya sebep olmaz.
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
iosayin adlı üyeden alıntı
Teyyare üstad orası subdomain sayfası değil mi? arkadaşın reselleri var galiba, :2086 yapıp direk create account dese ya, beni az aydınlatın :)
Eğer ek alan adı eklemeye izin veriliyorsa (addon domain olarak geçer) cPanel üzerinden de ana alan adı dışında farklı alan adları eklenebilir.
Umutİrhan adlı üyeden alıntı
sworks godaddy'de sıkıntı yok hocam. whm'de user oluştururken bana bir ns adresi veriyor orada bazı TİK'ler işaretli. Sanırım onlardan bazılarını deaktif etmek lazım bilemiyorum çünkü bana verdiği o ns adresini godaddy'e girmem gerekiyor fakat onları giremiyorum. Unaviable
The data provided cannot be used, please correct it and resubmit your request.
diye bir hata veriyor..
Eğer NS adresleri size aitse, alan adı yönetiminden NS adrelerine ait IP adresleriyle isim sunucusu (sizin sağlayıcınızda farklı isimlerde altında olabilir) oluşturmadığı için olabilir. Daha sonra DNS yönetiminden A ve NS kayıtlarını tanımlamalısınız.
Eğer NS adresleri sunucuyu satın aldığınız yere aitse yukarıdaki işlemleri yapmanız gerekmez. Sorununuz devam ediyorsa sunucu sağlayıcınız ile iletişime geçiniz.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL