-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Öncelikle spam hit alıp almadığınızı alıyorsanız saldırı kaynaklarını bloklamanızı öneririm.Daha sonrasında web sitenizde bulunan yazılımın ne kadar optimize olduğunu ölçmelisiniz.Sistemde cache ve sıkıştırma özelliklerini etkinleştirip gerekli resim optimizasyonunu da yapmalısınız.Cpu kullanımında sitenize giren kullanıcı sayısıda etkili bir faktördür.Yüksek kullanıcı trafiğiniz var ise alternatif çözüm olarak VDS kullanmalısınız.İyi çalışmalar dilerim.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
cevabınız için teşekkür ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Rica ederim kolay gelsin :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Gereksiz eklenti temizliği yaptıktan sonra yüksek düşüş gördüm ben zamanında. Tabii en iyisi VPS'e taşınmak ve gerektiğinde donanımı yüksek cihazlara geçiş yapmak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
eklenti temizliği yaptım wp super cache kurulumu yaptım fakat durum hala aynı değişen bir şey yok
%25 den bir türlü düşmüyor tema değiştirmek istemiyorum, öğrenciyim vps alacak durumda yok maalesef, site gelirleri giderlerinide karşılamıyor çaresiz kaldım yani
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
Ü** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
wordpress kullanıyorsanız
CPUyu Yoracak Eklentiler;
Reklamlara Tıklamaları sayan eklentiler.
Postviews gibi okuma sayan eklentiler.
bazı eklentilkeri ise kodla kullanmanız daha yararlı olacaktır ayrıca tema dosyalarını çağırmak için kod değiştirmen gerek biraz olsun fonksiyyonlardan cpu kullanımı çok az da olsa düşüş olacaktıır onun haricinde saldırı tarzı girişimler olabilir aşırı hit de kaynaklı olabilir gerekli optimizelerinizi saldırı bloklamadan başlayabilirsiniz var ise..
Veya bir VDS'ye geçmenizi öneririm eğer hitiniz yüksek ise..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
online kullanıcı 70-120 arasında değişiyor bence yüksek bir hit değil eklentileri temizledim zaten ama değişen bir şey yok malesef daha
kodlama bilgim hiç yok denecek kadar az o yüzden eklentileri fonksiyonlarla kullanmam imkansız gibi bir şey diyebilirim
Ek Olarak: ne yaptım bilmiyorum ama şuan durum stabilleşti sanırım 2-3 dakikadır 10ar saniye aralıklarla kontrol ettim ve hiç bir sıkıntı yok cpu kullanımı ve ram kullanımı minimum düzeyde :)
Ek Olarak: herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim sorun kalmadı şuan :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
googleye göre 3-5k arası analog statsa göre 50-60k hangisine inanayım şaşırdım açıkçası