-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Sanırım yılbaşından beri olan dalgalanma bitti. İlk 3 sırada olan kelimelerim ilk 100 sen çıkmıştı baya alt üst olmuştu her şey ama bugün normale döndü her şey. Hatta öncesine göre hitim yüzde 30 civarında arttı. Tek tek kelime sıralamarımı kontrol etmedim yarın edeceğim ama sonunda düzeldi herhalde. Başka böyle büyük dalgalanmaya yakalanıp hitlerini toplayan var mı?
(Süreç boyunca ekstra bir şey yapmadım sadece yazı eklemeye devam ettim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEM - İnbound Marketing
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ne yazık ki dalgalanma hiç bitmeyecek ancak ve ancak kullanıcılar sitenizden memnunsa hiç dert etmeyin ama oturum süresi ve hemen çıkma oranı yüksek siteler sürekli dalgalanacaktır.
Kısacası artık google için değil kullanıcı için site yapmak şart, kullanıcılar sitenizden memnunsa zaten oturum süresi ve hemen çıkma oranınız rakiplerinize göre + olacaktır sürekli yükselir ve dalgalanmalardan neredeyse etkilenmezsiniz.
6 ay önce sadece backlink ile gelen sıralama şuan backlink + oturum süresi + hemen çıkma oranı oldu.
6 ay önce 100k hit alan site şuan 250k hit alıyor en büyük sebebi sadık kullanıcı kitlesi ve onları memnun edebilmem :)
Umarım anlatabilmişimdir, iyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
5. Sayfada olan konum ilk sayfada 3 sırada yer alıyor çok sevindim:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biraz da adsense kazancları düzelse çok iyi olacak hit artıyor fakat kazanc düşüyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ayakkabı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-