lostyazilim

Desk-Five İle Çalışmayın !!!!

13 Mesajlar 2.893 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Scorpioan Scorpioan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bil. Müh.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 5 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

okturen adlı üyeden alıntı

kaderebak hocam aynen dediğiniz gibi ilk gün 1.7tl gibi bi ücret verdiler 1k gösterime sonra 0.2krş adamlara kaç defa e posta attım dönüş olmadı çok rezil bir fima

Firma ile bir bağlantım yok ama şöyle bir durum var bu rakamların değişken olması normal mesala bir sektöre bir reklam veren hızlı giriş yapmak için yüksek fiyatla kampanya oluşturuyor doğal olarak cpm rakamları artıyor.

wmaraci
reklam

KursunKalemm KursunKalemm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Webmaster, Blogger
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** İ**
  • Mesajlar 487
  • Beğeniler 90 / 255
  • Ticaret 21, (%100)
cpm, ecpm gibi terimlere aşina olmayıp "bu şirketle çalışmayın" diye 2-3 konu açmak... Asıl saçmalık bu işte.

Bakın admatic, deskfive gibi şirketler sadece gösterim bazlı çalışır. Reklam verenlerle de bu yönde anlaşır. Anlık gösterimler önemli olduğundan şirketler gösterim için anlık ihaleye çıkarlar. Atıyorum saat 5-6 arasındaki zaman diliminde en çok parayı veren reklam veren ihaleyi alır, böylece o saat diliminde o şirketin reklamları yayınlanır. Bu değerler saat saat, gün gün değişiklik göstermesi çok normaldir.

Siz deskfive ile anlaşırken, diskfive size sabit bir ücret mi garantiledi de "dün şöyleydi, göz boyadı, bugün böyle oldu, aman kullanmayın" diye dert yanıyorsunuz? Hitinizi, kalitenizi arttırmadan para peşine düşüyorsunuz. Yapmayın, piyasa gerçeklerini görmeden hiç bir şeye umut bağlamayın...
BlackBull

kişi bu mesajı beğendi.

BlackBull BlackBull Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress !
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad C** B**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 103 / 61
  • Ticaret 0, (%0)
Kurşun Kalem

Kesinlikle katılıyorum. Cpm'den vs. anlamayıp, sistemleri kavramadan bir firmayı kötülemek mi ?

Saçmalık, dediğiniz gibi budur.
KursunKalemm

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al