lostyazilim
tr.link

Desk-five Para Alabilen Var mı?

16 Mesajlar 1.878 Okunma
lstbozum
tr.link

Athynas Athynas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 39 / 102
  • Ticaret 6, (%100)
Desk Five'da 350 lira birikti. Bu ayın birinde yatıracağız dediler en az 5 defa sordum, Eylül sonunda yatacak Eylül sonunda yatacak dediler. Şimdi maillere cevap alamıyorum, şirketlerini aradım sorumlumuz Almanya'da operasyona gitti dediler yarın döneriz dediler hala bir şey yok. Nedir bu durum? Ciddiye almayan, sallamayan tutum ve hareketler vesaire vesaire. Bu parayı bir an önce almak için nasıl zorlama yoluna gidebilirim?

wmaraci
reklam

summer summer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Z** S**
  • Mesajlar 821
  • Beğeniler 229 / 209
  • Ticaret 53, (%100)
Banada Ağustosun sonunda ödeme yapılacaktır diye mail geldi.. Ekim oldu hala ödeme falan yapılmadı destek talebinde mail attım ama 10 gündür cevap yok.

• Üyelik 31.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 39 / 102
  • Ticaret 6, (%100)
summer telefon ile İstanbul'daki şubelerini ara istersen ben tekrar arayacağım birazdan.

• Üyelik 03.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Z** S**
  • Mesajlar 821
  • Beğeniler 229 / 209
  • Ticaret 53, (%100)

athynas adlı üyeden alıntı

summer telefon ile İstanbul'daki şubelerini ara istersen ben tekrar arayacağım birazdan.

En sonunda öyle yapıcam da arayınca da yatıracaklarını pek zannetmiyorum açıksası

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 39 / 102
  • Ticaret 6, (%100)
summer aradım konuştum, Melike hanıma ilettiğini, Melike hanımın da finansa ileteceğini söyledi. Önümde açık olan bir forumda Ağustos ayından beri ücretlerini alamadığını söyleyen insanlar olduğunu aynı durumu yaşamamın ihtimali olup olmayacağını sordum. Alt limit var dolmamış olabilir dedi. Ağustos'tan bu yana alt limitin nasıl dolmamış olabileceğini sordum, ne desem yalan olur kesin bir şey söyleyemem dedi. Aynı durumu yaşayıp yaşamayacağımın garantisi var mı sorumu yineledim verilen cevap şu şekilde:
-Alt limit, ığhhh, Melike hanım ığğhhh, ben bilmiyorum ığğhh, finans ığhhh.

Pekala, tekrar arayacağım deyip kapattım. Anladığım kadarıyla baskı kurmayınca cevap da vermiyorlar ilgi de göstermiyorlar. Hani otomatik olarak hesabınıza yatar vesaire diyorlar ama nereden ne kadar yolduklarına bakıyorlar. Muhtemel olarak çoğu reklam şirketi bu şekilde. Merak ediyorum acaba Almanya'daki genel merkezlerinde de aynı durum var mı. Onun için de Almanya'dan telefon açtıracağım.

• Üyelik 03.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Z** S**
  • Mesajlar 821
  • Beğeniler 229 / 209
  • Ticaret 53, (%100)

athynas adlı üyeden alıntı

summer aradım konuştum, Melike hanıma ilettiğini, Melike hanımın da finansa ileteceğini söyledi. Önümde açık olan bir forumda Ağustos ayından beri ücretlerini alamadığını söyleyen insanlar olduğunu aynı durumu yaşamamın ihtimali olup olmayacağını sordum. Alt limit var dolmamış olabilir dedi. Ağustos'tan bu yana alt limitin nasıl dolmamış olabileceğini sordum, ne desem yalan olur kesin bir şey söyleyemem dedi. Aynı durumu yaşayıp yaşamayacağımın garantisi var mı diyerek yinelemedim verilen cevap şu şekilde:
-Alt limit, ığhhh, Melike hanım ığğhhh, ben bilmiyorum ığğhh, finans ığhhh.

Pekala, tekrar arayacağım deyip kapattım. Anladığım kadarıyla baskı kurmayınca cevap da vermiyorlar ilgi de göstermiyorlar. Hani otomatik olarak hesabınıza yatar vesaire diyorlar ama nereden ne kadar yolduklarına bakıyorlar. Muhtemel olarak çoğu reklam şirketi bu şekilde. Merak ediyorum acaba Almanya'daki genel merkezlerinde de aynı durum var mı. Onun için de Almanya'dan telefon açtıracağım.

Alt limite ulaştı maalesef. Zaten ulaştıktan sonra Ağustos'un sonunda ödeme yapılacaktır diye mail atanda kendileriydi. 210 TL gibi bir miktar var. Ödenmeyince reklamları kaldırdım. Bakalım bende gün içinde arar bi konuşurum yoksa diğer türlü yatacağı yok.

MehmetAliToprak MehmetAliToprak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 200
  • Beğeniler 22 / 15
  • Ticaret 2, (%100)
Ödeme yaptılar mı hocam?

web sitem adımda saklı

• Üyelik 31.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 39 / 102
  • Ticaret 6, (%100)
MehmetAliToprak mahkemeye vereceğimi söyledim yine uğraştırdılar falan ama 2 gün önce aldım.

MehmetAliToprak MehmetAliToprak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 200
  • Beğeniler 22 / 15
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam BTK yada BİMER'e şikayet etsek bu konuyla ilgilenirler mi acaba. Bende Desk Dibe reklamları eklicem kazancı iyi gibi ama ödeme konusunda tek olumlu yorum görmedim

web sitem adımda saklı

• Üyelik 31.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 39 / 102
  • Ticaret 6, (%100)
MehmetAliToprak BTK, Bimer falan uzun uğraştrıcı süreçler, mahkeme dava da öyle. En iyisi google adsense ve google partnerler ile çalışmak gibi ona da bir türlü uyamadık.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al