altef4
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaslar iyi geceler masaüstü için olan bir reklamı mobilde gizlemek istiyorum çünkü uygun olmuyor mobilde internette aramadığım kod kalmadı çeşitli css leri denedim hiç bi şekilde sonuca ulaşamadım yardımcı olabilecek varmı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tek.
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
.reklam{display:none!important;} bu kodu @media screen hangi çözünürlükte gözükmemesini istediğiniz yere eklerseniz o reklam o çözünürlükte gözükmemektedir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Php & Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
reklamı mobil hale uyumlu getirmeyi denesiniz ? uygun olmuyor dediginiz şey ekran kayması falan mı oluşturuyor ?
yeni skype adresim: mahmutkandemirr@icloud.com
altef4
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
aynen öyle ekran kayması oluyor ajansla konuştum mobil için uygulamamız yok dediler kodlarla kendiniz yapın dediler, bende bu yüzden aramaya başladım ama hiç bi şekilde olmadı bir sürü css kod buldum ama hiç biri olmadı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tek.
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
tema css dosylarının içerisinde @media screen and (min-width:900px) bu şekilde çözünürlüğe göre hangi div etiketlerindeki içerikler gözüksün diye bir durum var. Misal bu attığım kodda en az 900 px genişliğinde bir cihazla siteye girenlerin karşısına gözükmesini eklediğiniz div etiketlerini eklersiniz. Gözükmesi istemediğinizi de display kodu ile gizlersiniz. CSS kodlarını özelden iletirseniz yardımcı olayım.