-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
doğru anladım hocam , adsense alamazsınız , fragmanlardada telif hakkı yüksek, ama yabancı dizilerde sorun çıkacağını sanmıyorum..
benim başıma geldi , sitemde sade 1 dizinin fragmanını yayınlıyordum , bölüm deil , fragman yayınlıyordum.Star'ın 20 dakika dizisi , star'ın avukatı mail attı kaldırmazsan fragmanı hakkınızda savcılık felan , kafaya takanlar oluyor işte
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anladım peki başka sitelere yüklersek adsense alabilirmiyiz ? birde böyle başka siteler var mı ? rahat rahat sorunsuz videolar yükleyebileceğim
www.NeZaman.be
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Birkaç büyük kanal telif hakkı almıyor.Araştırarak bulabilirsiniz.Şahsen yakın arkadaşlarım dizi paylaşarak Adsense Youtube'dan Çok iyi para kazanıyor.Diziden telif almayan adam fragmandan hiç almaz.Biraz araştırın rahatlıkla bu kanalları bulabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
YKaraaslan adlı üyeden alıntı
Birkaç büyük kanal telif hakkı almıyor.Araştırarak bulabilirsiniz.Şahsen yakın arkadaşlarım dizi paylaşarak Adsense Youtube'dan Çok iyi para kazanıyor.Diziden telif almayan adam fragmandan hiç almaz.Biraz araştırın rahatlıkla bu kanalları bulabilirsiniz.
evet telif hakkını almayan dizilerde var , benim bildiğim mesela , Fatih harbiye dizisinin telif hakkı yok.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
ApranaX
E-ticaret Yöneticiliği
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticiliği
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Telif hakkı yersin hesabının kapan riski oldukça fazla. siz yüklemeyin zaten bir çok dizi firması yayınlıyor embed kodlarını alıp yayınlayabilirsiniz web siteniz için hiçbir maksuru yoktur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bazen youtube un otomatik algılama özelliğine girebiliyor o zaman youtube otomatik kopya olduğunu anlıyor videonun ama şöyle bir şey var fragmanında 30 sn lik özetini yapıp yüklersen. 30 sn lik videolarda hak talep edemiyolar aynı zaman parada kazanabilirsin 30 sn videolardan. Bence öyle yap :)
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı