-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Arkadaşlar dizi sitesi açmayı düşünüyorum tutcağını düşündüğümden dolayı.4 kişilik bir ekibim var çok dikkatli bir şekilde uğraşacak bir ekibiz. Dizi sitesi açmak suç mu suç ise cezaları nelerdir. Nerden hosting almalıyım. Dizileri nereye upload etmeyelim. Ve öneriliriniz nelerdir bunları söylersiniz sevinirim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Siteye yasal uyari koyunuz. Uyari geldiginde kaldirirsaniz sorun yok. Kaldirmazsaniz mahkeme. mail.ru ve vk
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%96)
Paylaşmanın değilde upload etmenin suç olduğunu / olacağını biliyorum. Bizde 5 kişilik bir ekiple 4-5 ay çalıştık yaklaşık 10.000 bölüm yabancı dizilerden oluşan bir site hazırladık ama konu üzerine çok site var ve arama yapanlarında 2. 3. sayfalara kadar düşmeleri çok ama çok zor eğer iyi bir seo çalışması yapabilecek elemanlarınız yoksa bence hiç kalkışmayın.
Edit: Yeni bölüm eklendiğinde en hızlı bir biçimde Google'da ve ilk sayfada çıkaracak bir seo ekibini kastediyorum.
Youtube: Kod Dershanesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam dizi sitesinde adsense de zor. Banlanır belli zaman sonra. En iyisi fragman sitesi açın hem suçu yok hemde adsense sorun yapmıyor.