-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yukarıda arkadaşların bahsettikleri şeyler gerçekten doğru bu işi paraya döken bazı karaktersiz editörler var ancak işini gerçekten iyi yapan kişilerde var.Konuyu başlatan
AvukatDenizCelik çok genel olarak düşünmüş ve Türkiye'deki editörleri kapsayan bir mesajı iletmemizi istiyor bu şekilde işini iyi yapan editörler de durumdan zarar görecektir.Sadece bu işi paraya döken Editörleri şikayet etmek daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum :)
Fizello - Inspired by Colors
bome
İnsanlığı Yitirme !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şikayet ettikte değişeceğini pek düşünmüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
VNOkyanus adlı üyeden alıntı
Şikayetimi bende ilettim umarım dikkate alırlar.
Ek Olarak:
Onun tespitini de Dmoz editörlerini denetleyerek yapabilir. Tek tek şu editör diye şikayet etmek hem saçma olur hem de ispat gerekir.
destek için teşekkürler arkadaşlar ; Dmoz'un önemi az ya da çok bilinmez ama yinede bu işten para kazanılması gerçekten can sıkıcı . Bedava bir siteye parayla üye olmak gibi bir şey . Dmoz bu işin tespitini yapar hocam biz hepsini edelim şikayet :)
Ek Olarak:
ne olur ne olmaz hocam ; değişme ihtimali yüksek yinede
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Research Analyzer
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bana bugün dmozdan mesaj geldi arkadaşlar çok sayıda Türkiye editörleri hakkında şikayet aldıklarını belirttiler. Gönderdikleri mesaj aşağıdaki gibidir;
We have received many abuse reports from you and others about DMOZ Turkish editors.
You must provide evidence. Please provide us with:
-names of editors or DMOZ category
-websites
-emails
-any other proof you have of abuse
If you don't provide information, there is nothing we can do.
Türkçesi;
DMOZ Türkiye editörleri hakkında senden ve diğerlerinden çok yoğun bir rapor aldık.
Lütfen aşağıdaki kategoriler için kanıt sağlayın.
-isim editörler ya da onay profesyoneller kategori
-web siteleri
-e-postalar
-başka kanıt istismarı varsa
Eğer bilgi yok ise, yapabileceğimiz bir şey yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Bende şikayet ettim,
VNOkyanus 'un aldığı gibi bir mail alırsak nasıl bir cevap verelim? Bütün kategorileri mi şikayet edelim? Yoksa dMoz yöneticilerini mi?
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
VNOkyanus adlı üyeden alıntı
Bütün kategorileri değil, başınıza gelen para isteyen bir editör olduğunda ekran görüntüsünü alarak hangi kategorinin editörü adı ve soyadı şeklinde göndermeniz yeterli olacaktır.
Benden para isteyen Editör'ü ben şutlattım dMoz'dan :)
Ve ben ekliydim silmişler adamı sanırım ifşa ettim diye, daha sonra gönderiyorum kabul etmiyorlar. %90'ı aynı bu Editörlerin kimse kusura bakmasın. Yok ben yapmam, ön yargıda bulunmayın hocam, neye göre böyle konuşuyorsun vs. diyenlerin çoğu da el altından götürüyor.
%10'luk kısım vardır, dMoz kurallarına göre hareket ediyordur. Onlara hiçbir şekilde sözüm yok, işini hakkıyla yapan benden küçük dâhi olsa saygı duyarım.
kişisel bloğ • tevfik.org