lostyazilim

Dmoz hala onaylanmadı?

67 Mesajlar 11.049 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

glofrum glofrum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarım , Öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 634
  • Beğeniler 160 / 85
  • Ticaret 0, (%0)
Başka ne beklenirdi ki zaten :)

wmaraci
reklam

Serginho Serginho WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 25 / 24
  • Ticaret 2, (%100)
Nasıl ki burada çeşit çeşit insanlar yer alıyor. Dmoz'da da öyle çeşit çeşit var iyisi de var kötüsü de iyi bir editör sizi şanslı kılar. Geçenlerde önerdiğim kategorinin editörüne buradan özel mesaj gönderdim sitemin durumu için tennezül edip söylemiyor kardeşim önerdiğin kategori yanlış benim kategorimle alakalı değil filan kategoriye başvur diyemiyor. Sağ olsun başka bir editör arkadaş burada konuma yazıp doğru yönlendirdi. Orada gerçekten yardımcı olmak amacıyla görev yapan insanlar da var egolarını tatmin etmek için orada görev alanlar da var.. İyisine denk gelmek biraz şans işi..

glofrum@ yanlış anlamayın. Dmoz'da haksız bir şekilde eklenen siteyi örnek göstererek sitenizin eklenmesini talep etmeniz çok yanlış.. Ortada bir yanlış varsa siz iki yanlış istiyorsunuz herkes çıkarı için yanlış isterse başkalarını suçlamaya hakkımız kalır mı? Siteniz gerekli şartları sağlıyorsa, kategorideki siteler ile benzer özelliklere sahipse, sitem neden eklenmiyor diyebilirsiniz.. İnşallah yanlış anlamadınız. Bence sitenizi geliştirin İnşallah gün geçtikçe kalitesi artar ve eklenirsiniz..

• Üyelik 22.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 634
  • Beğeniler 160 / 85
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam dmoz a kabul edilmek için şartlarını araştırdım. Özgün içerik dediler bir sürü makaleler yazdık,yabancı videoları kendimiz çevirip koyduk olmadı. index dediler 2 ayda 12.700 index yaptım. alexa milyonlarda iken almıyorlar dediler şuan 930k da TR sıralamam 5.400 de hitim daha geçen 1.067 kişi girdi. Ama bir arkadaşımın sitesi ne özgün içeriği var ne indexi ne alexası ama dmoz da site. bunu söyleyince dmoz onlara bakmıyor dediler. sitenin görünümüne bakıyormuş editörler.Güzel temalar aldım,düzenledim en ince ayrıntısıyla yükledim görüş aldım bir çok kişiden güzel dediler ama yine onaylanmadı. Teması karışık,bozuk,içeriği özgün olmayan,alexa ve indexi yerlerde sürünen siteler var dmozda. ki göndermek istediğim bölümde 4-5 site anca var. O kadar az site olan bölüme bile almıyorlar ben ne yapacağımı şaşırdım artık.
NovaCep

kişi bu mesajı beğendi.

TuncaySahin TuncaySahin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 897
  • Beğeniler 172 / 134
  • Ticaret 0, (%0)
bakalım ben de sitemi ilk defa gönderdim umarım kabul ederler

Sana göre aptalca,bana göre şaheser.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 634
  • Beğeniler 160 / 85
  • Ticaret 0, (%0)
Umarım ederler,pek sanmıyorum ama :)

denizci88 denizci88 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Mühendis
  • Mesajlar 147
  • Beğeniler 62 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
http://www.e-MarineEducation.com alan adına sahip internet sitemi bir (1) hafta içerisinde onayladılar. Öyle Google index'i falan da yok ama tamamen özgün içerikten oluşuyor. Ayrıca kendisine ait bir de e-dergisi var. Altyapı wordpress, tema lisanslı.

• Üyelik 22.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 634
  • Beğeniler 160 / 85
  • Ticaret 0, (%0)
Hmm.Tebrikler =)

wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al