lostyazilim
tr.link

Dmoz Kuralları

10 Mesajlar 972 Okunma
lstbozum
tr.link

mustea mustea WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 4 / 24
  • Ticaret 3, (%100)
Arkadaşlar dmoz'dan yana bahtım bir gülmedi. Yaklaşık 3 yıldır organizasyon üzerine hizmet veren bir şirkete ait web sitemiz mevcut. Dmoz'dan bir türlü onay alamadık. Bu konuda tüyo verebilecek bilgili arkadaşlar varsa sevinirim.

wmaraci
reklam

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Bir Dmoz modu bulun, banka hesabına bir miktar para gönderin siteniz Dmozda ;)
guncelnet YazTurkiye

kişi bu mesajı beğendi.

miharbisukarak miharbisukarak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 121 / 106
  • Ticaret 6, (%100)
O kategorinin editörünü bulman gerek her editör her kategoriye müdahale edemiyor. Doğru kategoriye eklediğinden de emin olman gerek.

• Üyelik 15.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 4 / 24
  • Ticaret 3, (%100)
Dmoz'da tanıdığı olan var mı diye bir arkadaşlarıma sorayım :D. Şaka bir yana tamamı ile gönüllü kişilerden oluşan bir kadro diye biliyordum dmoz'u ama bu şekli aldıysa ne diyebilirim.

wmaraci
wmaraci

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

mustea adlı üyeden alıntı

Dmoz'da tanıdığı olan var mı diye bir arkadaşlarıma sorayım :D. Şaka bir yana tamamı ile gönüllü kişilerden oluşan bir kadro diye biliyordum dmoz'u ama bu şekli aldıysa ne diyebilirim.

Eskiden öyleydi hocam, günümüzde artık böyle işliyor ha bilinene göre hala öyle işliyor fakat onaylamıyorlar bazen modların iyi anına denk gelirsin oda çok nadir :)

ilkayy ilkayy ucrmyslnmsmdstgmdeanldm Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 1439
  • Beğeniler 372 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
Para tuzağı haline gelen Dmoz platformunun hala bir etki sağladığını düşünenler varsa gülerim onlara, Dmoz kaydın olunca bana göre herhangi ek bir artı sağlamıyor, Dmoz un getirisi esprisi para tuzağı haline gelmeden önceydi.:)

castiel castiel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 94 / 97
  • Ticaret 4, (%100)
Öncelikle ekleyeceğiniz yerin editörü olup olmadığını inceleyin sonrada ekli olan sitelerin açıklama yazılarına bakın nasıl yazmışlar uzun mu kısamı nelerden bahsetmişler onları örnek alın kendinize ona göre birşeyler hazırlayın ve süreklide sitenizi ekletme talebinde bulunmayın :)

www.parkpera.com

• Üyelik 15.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 4 / 24
  • Ticaret 3, (%100)

Fou adlı üyeden alıntı

Para tuzağı haline gelen Dmoz platformunun hala bir etki sağladığını düşünenler varsa gülerim onlara, Dmoz kaydın olunca bana göre herhangi ek bir artı sağlamıyor, Dmoz un getirisi esprisi para tuzağı haline gelmeden önceydi.:)

Belki bu da başka bir başlık olarak açılabilir ama DMOZ'a Google'ın çok değer verdiği söyleniyordu. Artık gereksiz olduğu düşüncesinde misiniz?

goldenwings goldenwings WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Z** Ö**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 71 / 104
  • Ticaret 73, (%100)
Dmoz artık gereksiz bir tabu. Bazı büyük sitelerin zamanında kendi kategorisine soktuğu editörler, rakip site gördüklerini kesinlikle onaylamaz. Hatta bizzat şahidi olarak diyebilirimki bu gibi durumlarda para da geçmiyor bunu söyleyim. O yüzden takılıp kalmayın, dmoz artık benim ve bir çok kişinin önemsemediği basit bir dizin adresidir. Kızacak arkadaşlar olur belki, bana kızmayınız, bazı durumlarda bizzat şahit oldum, sizinle alakası yoktur ama dmoz diye bir dizinin şu anda sadece backlink açısından faydası vardır. Google murlaka bunun farkındadır diye düşünüyorum. İkinci husus kullanıcı dmoz a girerek kategori aramaz, doğal olarak hit açısından da faydası yoktur, veya ihmal edilecek kadar azdır.

• Üyelik 15.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 4 / 24
  • Ticaret 3, (%100)
Hit açısından söyledikleriniz doğru. Hit beklentim yok. Sadece Google amaçlı olarak düşünüyordum. Madem durum böyleyse Dmoz benim için bitmiştir. Dahada gelmem :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al