-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar dmoz'dan yana bahtım bir gülmedi. Yaklaşık 3 yıldır organizasyon üzerine hizmet veren bir şirkete ait web sitemiz mevcut. Dmoz'dan bir türlü onay alamadık. Bu konuda tüyo verebilecek bilgili arkadaşlar varsa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Bir Dmoz modu bulun, banka hesabına bir miktar para gönderin siteniz Dmozda ;)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
O kategorinin editörünü bulman gerek her editör her kategoriye müdahale edemiyor. Doğru kategoriye eklediğinden de emin olman gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Dmoz'da tanıdığı olan var mı diye bir arkadaşlarıma sorayım :D. Şaka bir yana tamamı ile gönüllü kişilerden oluşan bir kadro diye biliyordum dmoz'u ama bu şekli aldıysa ne diyebilirim.
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Para tuzağı haline gelen Dmoz platformunun hala bir etki sağladığını düşünenler varsa gülerim onlara, Dmoz kaydın olunca bana göre herhangi ek bir artı sağlamıyor, Dmoz un getirisi esprisi para tuzağı haline gelmeden önceydi.:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Öncelikle ekleyeceğiniz yerin editörü olup olmadığını inceleyin sonrada ekli olan sitelerin açıklama yazılarına bakın nasıl yazmışlar uzun mu kısamı nelerden bahsetmişler onları örnek alın kendinize ona göre birşeyler hazırlayın ve süreklide sitenizi ekletme talebinde bulunmayın :)
www.parkpera.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Dmoz artık gereksiz bir tabu. Bazı büyük sitelerin zamanında kendi kategorisine soktuğu editörler, rakip site gördüklerini kesinlikle onaylamaz. Hatta bizzat şahidi olarak diyebilirimki bu gibi durumlarda para da geçmiyor bunu söyleyim. O yüzden takılıp kalmayın, dmoz artık benim ve bir çok kişinin önemsemediği basit bir dizin adresidir. Kızacak arkadaşlar olur belki, bana kızmayınız, bazı durumlarda bizzat şahit oldum, sizinle alakası yoktur ama dmoz diye bir dizinin şu anda sadece backlink açısından faydası vardır. Google murlaka bunun farkındadır diye düşünüyorum. İkinci husus kullanıcı dmoz a girerek kategori aramaz, doğal olarak hit açısından da faydası yoktur, veya ihmal edilecek kadar azdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hit açısından söyledikleriniz doğru. Hit beklentim yok. Sadece Google amaçlı olarak düşünüyordum. Madem durum böyleyse Dmoz benim için bitmiştir. Dahada gelmem :)